Home  ]  Teams  ]  Contact  ]  Uitslagen  ]  Club info ]

 Sponsors  ]  Mededelingen  ]  Archief  ]  meer links onderaan
 

 

archief Zeemacht B1 seizoen 2014/2015
 
 

 

 

 
eindstand seizoen 2014/2015   4e klasse 01
voorjaar
 
najaar
Topscoorder
Slavik Abdulov 41 goals 2014/2015
     
 
Meeste Assist
Slavik Abdulov 20 assist 2014/2015
     
 
Wedstrijdverslagen
 

Verslag Zeemacht veldvoetbal weekend 18-10-2014

Zeemacht B1 – Kleine Sluis B2     uitslag  7 - 1 

Daar de Vrouwen van Zeemacht vrij waren, had ik tijd over om mijn verslag over dit afgelopen weekend te maken van de overige teams.

De zaterdag begon met B1 die wat later dan gewoon 11.25 i.p.v. 10.00 uur en moesten aantreden tegen Kleine Sluis B2. Deze tegenstander was al bekend bij Zeemacht daar er in de beker ook tegen is gespeeld en gewonnen werd. Zeemacht begon heel goed aan de wedstrijd en kwam al vrij snel voor te staan na ongeveer 20 minuten spelen was de stand al 3- 0 in het voordeel van Zeemacht. Hierna vond ik het spel minder worden enkele spelers bij Zeemacht gingen te veel voetballen voor eigen succes waardoor de wedstrijd om te kijken minder leuk werd. Zeemacht B1 was gewoon een klasse beter dan Kleine Sluis en de ruststand die werd bereikt met een 5 – 0 stand was meer dan terecht er was niet een kans weggegeven en dus beloofde dit veel voor de 2e helft.

De 2e helft was een stuk minder dan de 1e helft en daar waar ieder nog vele doelpunten verwachte bleven deze lang uit Zeemacht wist de score nog wel uit te bouwen naar 7 – 0 maar gaf ook een doelpunt weg waardoor de einduitslag bleef steken op een 7 -1 overwinning.

Zeemacht 2 za. – Reiger Boys 2     uitslag  1 – 3

Zeemacht`s hoop in bange dagen, dit jaar moet het een keer gebeuren na 3 jaar in de top 3 geëindigd te zijn willen deze jongen nu een keer kampioen worden, ten minste dat is de doelstelling van dit team. Na een paar minuten spelen keek Zeemacht al tegen een achterstand aan, Zeemacht probeerde wel hier wat aan te doen maar overtuigend was het niet en de eerst volgende kans van Reiger Boys leverde de 0 – 2 op. Hierna leek Zeemacht wakker geschud er werd feller en met meer druk naar voren gespeeld en er kwamen ook kansen en net voor rust scoorde Zeemacht dan ook de aansluiter zodat de ruststand 1-2 was en er nog hoop was op een positief resultaat.

In de 2e helft toonde Zeemacht niet 1e dat het wou winnen en was her Reiger boys dat het spel bepaalde en dan ook verdiend nog 1 -3 scoorde. Dit was van Zeemacht 2 kant misschien wel een van de slechtste wedstrijden ooit, miste als toeschouwer gewoon de wil om te winnen. Als je zo het seizoen blijft spelen mag je blij zijn als je 4e of 5e word maar zeker geen kampioen.

Zeemacht 1 – VIOS-W 1     uitslag  4 – 1

Zaterdag 1 dat vandaag voor het eerst sinds de oprichting van de zaterdagtak de poule fase had overleeft en mocht aantreden in de knock-out fase. Tegenstander vandaag was VIOS-W, vanaf het begin was het Zeemacht dat het spel bepaalde en kwam dan ook verdiend op 1-0 en zelf voor rust nog op 2-0, VIOS kreeg wel mogelijkheden maar echte grote kansen werden er door Zeemacht niet weggegeven. In de 2e helft een zelfde beeld als in de 1e helft een sterker en beter Zeemacht, maar bleef waar ieder dacht de 3e goal valt en dan is het beslist, was het VIOS dat zomaar 1-2 scoorde met nog 15 minuten te gaan. Zeemacht was hierna weer bij de les en wist toch snel na de goal van VIOS de 3-1 in te tikken en zelf de score uit te bouwen naar 4-1. Een terechte overwinning en hopelijk voor de supporters zet Zeemacht dat volgende week weer door in de competitie. 

Zeemacht 3 –Dirkshorn 3     uitslag  1 – 12

Alweer een groot verlies ook deze  partij van, deze goedwillende spelers. Het team bestaat uit spelers die vaak nog nooit hebben gevoetbald en dat is jammer genoeg ook te zien. Als de spelers in het team proberen te luisteren naar hun coach dan is er best nog wel hoop, want voetballen doe je als team en niet alleen. Was er dan niets positief te melden, jawel het doelpunt gescoord door Zeemacht werd gevierd als een overwinning, jongens hou vol dan komt het goed.

Zeemacht 2 –SEW 4     uitslag  4 – 2

Zeemacht 2 begon overtuigend maar kreeg ook na enkele minuten een grote domper te verwerken door een grove charge van de SEW keeper raakte de spits Ronald Peels gewond schouder uit de kom en moest naar het ziekenhuis. Toch ging Zeemacht hierna door en kreeg het vele kansen en na ongeveer 15 minuten stond het dan ook terecht 1 – 0 en 10 minuten later zelf 2 -0. Hierna werd het spel langzaam minder kreeg SEW meer grip op de wedstrijd en scoorde dan ook terecht 2 -1. Hierna was Zeemacht weer wakker en begon het weer te spelen zoals het hoorde en dat leverde vlak voor rust de 3 – 1 op.

Na de rust begon Zeemacht heel zwak aan de 2e helft en scoorde SEW terecht de verdiende 3-2 waardoor de wedstrijd voor het kleine aantal aanwezige publiek weer spannend werd. Zeemacht speelde de 2e helft gewoon bedroevend slecht en de 3-3 hing eerder in de lucht dan de 2-4. Toch lukte het Zeemacht om de laatste 10 minuten met een man meer, weer wat overwicht te creëren en vijf minuten
 
 
 
 

 

.

 
Adresgegevens: sporthal
 
Adres: J.A.Prinsstraat 46 
1785BC  Den Helder
Postbus 3075  1785GB  Den Helder  
Tel. Administratie 0223-637743
Tel. Sporthal 0223-634486
 
Secretariaat veldvoetbal
Email: j.moesj@quicknet.nl
Telefoon: 06-15065159
 
Extra`s
 
Links
Downloads
Archief
Toernooien
Mededelingen
Clubblad
 
 
Foto album
 
 
 
Zeemacht 1 za.
Zeemacht 2 za.
Zeemacht B1
 
Zeemacht 2 zo.
Zeemacht 3 zo.
 
Zeemacht VR.1
 
 
 
 
 
Wedstrijdprogramma
 
 
 
 
 
 
 
 
Overige gegevens
 
KNVB relatie nr. BBFZ55D
Overige gegevens zie contact pagina
 
 
 
 
 
laatst bijgewerkt op
16-05-2015 22:54:24
 

© 2015 JPComputers. Den Helder