Home  ]  Teams  ]  Contact  ]  Uitslagen  ]  Club info ]

 Sponsors  ]  Mededelingen  ]  Archief  ]  meer links onderaan
 

 

archief Zeemacht 1 VR. seizoen 2014/2015
 
 

 

 

 
eindstand seizoen 2014/2015   3e klasse
 
Topscoorder
Monica Scholes 26 goals 2011/2012
Monica Scholes 23 goals 2012/2013
Monica Scholes 10 goals 2013/2014
Monica Scholes 20 goals 2014/2015
     
 
Meeste Assist
geen gegevens bekend   2011/2012
Monica Scholes 16 assist 2012/2013
Joyce Kraak   4 assist 2013/2014
Bianca Kwast & Jocye Kraak   5 assist 2014/2015
     
 
Wedstrijdverslagen

Zeemacht 1 VR. – VSV 1 VR.     uitslag 0 - 2 (0-2)   08-03-2015

Weet eigenlijk niet hoe ik dit verslag moet beginnen, dit komt mede dat ik teleurgesteld ben en vele meiden met mij, en dat komt door de instelling van velen van dit team. Tijdig aanwezig zijn, is bedoeld om een goede voorbereiding te treffen op een wedstrijd, en het op tijd komen lukt velen niet, dit is al weken zo, dit is voor team genoten die wel altijd op tijd zijn zeer frustrerend en ook voor een coach die probeert met de groep die beschikbaar is een goed resultaat te halen, en daar veel tijd insteekt is dit zeer ontmoedigend.

Al na 2 minuten spelen stond Zeemacht achter met 0-1, Zeemacht probeerde  wel van alles maar was niet bij machte om het de tegenstander moeilijk te maken. VSV was de betere ploeg en in de 30e minuut was het weer VSV dat scoorde via een afstandsschot dat verkeerd werd beoordeeld door de Zeemacht goalie 0-2. Hierna werd er gewisseld bij Zeemacht om meer grip te krijgen op de wedstrijd, dit lukte ten dele. Maar VSV bleef de betere ploeg.

In de rust rustig zei de coach dat wij zouden beginnen met de meiden die de eerste helft eindigden mochten wij niet binnen 10 minuten de aansluiter scoren dan werd er meer op da aanval gespeeld achterin 1 op 1. Dit leek te werken de spits van Zeemacht kreeg een dot van een kans en daar waar zij normaal nooit mist lukte het nu niet in de 55e minuut. Zeemacht probeerde ook hierna meer veld overwicht te krijgen, maar gaf daardoor ook vele mogelijkheden aan de tegenstander. Beide teams kregen nog enkele mogelijkheden om te scoren maar dat mocht voor beide niet lukken.

Ik besef dat dit geen positief verslag is , maar wel de realiteit over hoe het team er voor staat. Daar ik een positief verslag plaats op de site doe ik dit ook met een minder positief verslag.

MVG JM

Purmerland 1 VR. – Zeemacht 1 VR.  uitslag 4 – 0 (0-0)   01-03-2015

Vandaag uit naar Purmerland, een club die veel lijkt op Zeemacht maar wel voorzien zijn van een kunstgrasveld. Afgesproken vooraf was verdedigend spelen en proberen er met een counter uit te komen en de tegenstander het scoren te verhinderen. Dit lukte vrij goed Purmerland was wel de betere ploeg maar kreeg de hele eerste helft maar 1 echte goede kans en die kreeg Zeemacht ook maar gescoord werd er de eerste 45 minuten door beide niet, zodat wij met 0-0 de rust ingingen.

Afspraak in de rust was dat wij op dezelfde speelwijze door zouden gaan en dat dan de kansen echt nog wel kwamen. Zeemacht begon goed aan de tweede helft het wist zelf een klein veldoverwicht te creëren maar mede hierdoor ging het ook na 5 minuten fout daar er te veel speelsters te ver naar voren gingen spelen kreeg Purmerland de ruimte die het nodig had om te scoren in de 50e minuut 1-0.

Hierna moest Zeemacht toch meer risico gaan nemen en werd er achter gewisseld zodat er een extra middenvelder bij kwam, maar het mocht niet baten in de 60e minuut een werd het 2-0 daar waar velen dachten dat het buitenspel was, maar dat was niet zo 1 verdediger was te ver blijven hangen. 2-0. Nog geen minuut later was het alweer raak voor Purmerland 3-0 in de 61e minuut. Hierna probeerde Zeemacht het nog wel maar het geloof was weg in de 70e minuut scoorde Zeemacht nog wel maar de goal werd terecht afgekeurd door de uitstekend leidende scheidsrechter.(mag ook wel eens gezegd worden). In de 75e minuut was het weer Purmerland dat scoorde 4-0 en dit zou tevens de einduitslag worden, Zeemacht kreeg nog enkele vrije trappen rond de zestien van Purmerland maar wist hieruit niet meer te scoren.

Volgende week een belangrijke 6 punten wedstrijd thuis tegen VSV 

MVG JM

Zeemacht 1 VR. – Schagen 1 VR.   uitslag 2 - 1      22-02-2015

Zeemacht pakt belangrijke punten thuis tegen Schagen 1, vandaag moesten de dames spelen tegen Schagen en weer waren er vel meiden niet beschikbaar door nog steeds blessures en andere verplichtingen.

Schagen dat uit bij Zeemacht nog nooit heeft gewonnen wilde vandaag echt laten zien dat zij momenteel beter zijn dan Zeemacht, en dat was misschien ook wel zo. In de eerste helft was het Schagen dat de wedstrijd bepaalde en dat mocht ook van Zeemacht opzet was om de nul te houden tot de rust en hopen op een kans, echte kansen kreeg Zeemacht niet wel enkele mogelijkheden maar de nul werd gehouden.

2e helft mocht onze spits die de eerste helft meer als middenvelder voetbalde wel in de punt spelen. Nadat achterin dom de bal werd verloren door de laatste vrouw kreeg Schagen de beste kans van de wedstrijd tot dan toe maar de keeper stond in de weg en diezelfde laatste vrouw gaf daarna een perfecte lange bal op onze spits die daardoor alleen door mocht gaan op de keeper van Schagen en 1 – 0 scoorde in de 55e minuut een echte goed uitgevoerde counter. Lang mocht Zeemacht hiervan niet genieten want al in de 58e minuut scoorde Schagen verdiend de gelijkmaker. Die mede kwam dat wij bij Zeemacht zo graag naar voren willen, wij moeten zo als de zaken er nu voor staan met de speelsters die beschikbaar zijn afleren. Schagen probeerde na de gelijkmaker gelijk door te stoten maar werd wel steeds onzorgvuldiger, kreeg wel een paar goede kansen maar knap keepers werk en 2x paal stonden een goal van Schagen in de weg en in de 75e minuut was het weer de spits van Zeemacht oké nu ook een keer de Monica die 2 – 1 scoorde. De laatste 15 minuten wilde Schagen nog wel maar het spel van de tegenstander werd steeds slordiger het begon te gehaast te spelen en Zeemacht kon daardoor redelijk stand houden.

Ben ik als coach blij met de uitslag JA, ben ik ook gelukkig met de opkomst van beschikbare meiden NEE.

Meiden proficiat, volgende week uit naar Purmerland.

MVG JM

RKEDO 1 VR. – Zeemacht 1 VR.  uitslag 3 - 2       12-02-2015

Vandaag moesten de vrouwen van Zeemacht door de weeks de uitgestelde wedstrijd spelen tegen RKEDO uit Avenhorn. Voor de coach was het weer puzzelen daar er nog vele geblesseerden zijn en dan ook nog enkele afmelden. Er werd begonnen met een heel verdedigende opstelling 5-3-1 dit mede om te proberen de nul eens een keer vast te houden. Dit ging lang goed mede ook door goed keeperswerk, maar toch wist RKEDO in de 22e minuut 1-0 te scoren door een strak schot van 16 meter net onder de lat. Hierna werd het speelsysteem iets aangepakt en gingen wij over op 4-4-2 veel leverde dit niet direct op maar in de 37e minuut kreeg Zeemacht een mogelijkheid een schot van 16 meter op doel werd door de RKEDO keeper helemaal verkeerd beoordeeld en dat betekende dat Zeemacht 1-1 scoorde, later zou blijken dat dit onze enigste kans is geweest in de eerste helft. Hierna was het toch weer RKEDO die het heft in handen nam en onze achterhoede onder druk zette, maar mede dat ieder voor elkaar hard wilde werken kon de tegenstander voor rust niet meer scoren.

In de rust geloofden de spelers nog in wist deze wedstrijd, als coach vond ik dat prima maar zag ook dat wij deze wedstrijd de mindere waren en een gelijkspel uit ook mooi zou zijn . afgesproken werd dat wij 4-4-2 zouden blijven spelen met 1 speler in het midden met iets meer de punt naar voren, deze 3 meiden zouden onderling geregeld wisselen van positie om zo verwarring bij de tegenstander te creëren. En achterin zouden wij kort dekken om afstand schoten te voorkomen.

Gelijk bij aanvang tweede helft begon Zeemacht sterk, veel mensen die opschoven naar voren (terwijl dit laatste niet moest) waardoor er weer de fout gemaakt werd die wij al het hele seizoen maken er werd te veel ruimte gelaten tussen het middenveld en de verdedigers. RKEDO kreeg hierdoor wel de ruimte die het in de eerste helft niet had en kon daardoor simpel door een verdediger uit te spelen in de 50e minuut met wederom een schot vanaf de zestien scoren 2-1. Na de 2 -1 pakte Zeemacht het verdedigend het wel weer goed op en bleven wel steeds 2 van de 3 middenvelders hangen om indien nodig op tijd te kunnen mee verdedigen. Zeemacht bleef loeren op die ene kans die als je geduld hebt altijd komt, en die kwam ook in de 75e minuut was het na een goede ingooi op de spits die na wat solo werk knap scoorde 2-2. Daarna werd het zwaar voor de Zeemacht meiden, wissels hadden wij niet en er moest nog minimaal een kwartier gevoetbald worden. RKEDO speelde vanaf nu met nog meer passie maar Zeemacht wist stand te 7 corners kreeg RKEDO in de laatste 15 minuten en Zeemacht kon voetballend weinig meer doen dan de ballen wegwerken en hopen dat er nog een kans kwam. Die kans kwam er niet en op een moment dat je dacht er is even lucht werd er bal verlies geleden op de middenlijn net toen ieder opschoof naar voren en daardoor ieder uit positie was kon RKEDO wederom scoren uit een afstand schot in de 92e minuut. Jammer vooral als je ziet hoe ieder hard gewerkt heeft en dit in blessure tijd moest gebeuren.

Het is nooit leuk om te verliezen, maar toch wil ik het team bedanken voor de 100% inzet. Volgende wedstrijd 22 februari thuis tegen Schagen.

MVG JM

Zeemacht 1 VR. – Alliance 1 VR. uitslag 13 - 3   07-12-2014

YES, YES, eindelijk weer eens een overwinning en wat voor een. Weer net als voorgaande wedstrijd was het een probleem om een team bij elkaar te krijgen, maar mede door de inzet van Birgit is het toch weer gelukt om 12 speelgerechtigde speelsters bij elkaar te krijgen uit onze grote groep speelsters waarvan de meeste niet alle weken kunnen/willen spelen. 

Omdat wij vele doelpunten tegen krijgen is het spelsysteem aangepast meerdere meiden achter de bal, eerst proberen geen goal tegen te krijgen en daarna pas aan scoren denken, met maar 1 man voorin was het Zeemacht dat direct vanaf de aftrap al scoorde 1-0. Daarna zou blijken dat het systeem met meerdere meiden achterin zo werken want wat Alliance ook probeerde elke keer kwamen ze die muur van meiden tegen en waren de uitvallen van Zeemacht gevaarlijk en ook in de 15e minuut was het dan weer raak voor Zeemacht 2-0. Hierna dachten toch weer enkele Zeemachters dat ze wel wat rustiger konden spelen en ook hun posities konden verlaten en dat werd dan ook direct afgestraft door Alliance ze konden hierdoor de aansluiter scoren 2-1 in de 20e minuut. Gelukkig voor Zeemacht scoorde het direct weer in de 21e minuut 3-1 (de mooiste goal uit de wedstrijd). Hierna bleef Zeemacht wel bij de les en in de 24e minuut was het weer raak 4-1. Hierna ging de wedstrijd lang op en neer met toch wel de betere kansen voor Zeemacht dat nu ook achterin gedisciplineerd bleef spelen, zodat de ruststand 4-1 was.

In de rust verteld dat met dezelfde 11 zou worden begonnen aan de tweede helft en dat men achterin alert moest blijven. Maar dit was tegen dovemans oren gezegd want koud 1 minuut in de 2e helft was het Alliance dat 4-2 scoorde omdat er op links geen rugdekking werd gegeven en teveel meiden te ver naar voren speelden op dat moment en dat was nu juist niet de bedoeling. Hierna werden wel weer de posities goed ingenomen en de wedstrijd 20 minuten gelijk op met enkele mogelijkheden op en neer. In de 70e minuut was het dan toch 5-2 door een slippertje van de keeper van Alliance 5-2, en in de 71e minuut door weer een fout van de Alliance keeper 6-2 (de Alliance keeper keepte verder gewoon ondanks de uitslag een goede partij). Hierna was de partij gespeeld Alliance geloofde het wel en wou het lieft dat het afgelopen was maar Zeemacht bleef gretig en wou meer en in de 77e, 79e, 84e minuut liep Zeemacht uit naar 10-2, in de 87e minuut zelf naar 11-2. Hierna wist Alliance toch nog een keer tegen te scoren in de 88e minuut. In de resterende tijd liep Zeemacht nog uit naar een monsterscore van 13-3.

MVG JM

De Kennemers 1 VR. – Zeemacht 1 VR.  uitslag 6 - 2    22-11-2014

Vandaag de laatste uitwedstrijd voor de winterstop, hierna nog 2 thuiswedstrijden.  Dat het niet gaat dit seizoen zoals gehoopt is onder tussen wel bekend, dit komt mede door afmeldingen en blessures. Zo ook deze keer weer met een geïmproviseerd team, maar wel met 1 wissel vertrokken wij om 12.45 richting Beverwijk.

De eerste helft begon Zeemacht aardig en het kreeg zowaar enkele mogelijkheden om de score te openen. Misschien daardoor werd er achter toch iets te veel ruimte gelaten waardoor de Kennemers bij hun 2e kans scoren 1-0 in de 9e minuut. Hierna ging de wedstrijd gelijk op met kansen voor beide teams maar was het Kennemers dat scoorde en niet Zeemacht in de 19e minuut 2-0. In de 21e minuut scoorde Zeemacht maar de goal werd laat afgekeurd voor vermeend buitenspel. Zeemacht liet zich niet uit het veld slaan en probeerde een goal te maken en dat lukte in de 29e minuut wist Monica te scoren uit een goed genomen vrij trap van Bianca. Even later was Zeemacht ook nog dicht bij de gelijkmaker maar de keeper van de Kennemers stond in de weg. Zeemacht probeerde steeds meer naar voren te spelen maar nam daardoor achterin te veel risico en in de 34e minuut en 35e minuut wisten de Kennemers 2 maal te scoren en stond het 4-1. Dit was ook de ruststand.

De tweede helft het Zeemacht dat het spel probeerde te maken, maar was het de kennemers die de meeste kansen kreeg, wel moet gezegd worden dat het ons ook niet meezat want gelijk na rust belande een vrije trap genomen door Bianca op de lat en verder in de wedstrijd wisten wij nog maals 2x de lat te raken. In de 55e minuut was het weer de kennemers die scoorde 5-1 en in de 80e minuut nog maals 6-1 in de 88e minuut deed Zeemacht iets terug en scoorde Joyce U. op een assist van Bianca 6-2. Dit was dan ook gelijk de einduitslag.

MVG JM

Hercules Zaandam 1 VR. – Zeemacht 1 VR.  uitslag 12 - 1     09-11-2014

Vandaag om 10.00 uur richting Zaandam met 12 vrouwen, dat het moeilijk zou worden wisten wij vooraf door de vele afzeggingen 7 basis speelsters waren afwezig door blessures of door werk. Door de vele afzeggingen moesten wij diverse oproepkrachten vragen om in te vallen en dit lukte dan ook net. Meiden alvast bedankt hiervoor.

De wedstrijd was nog geen 1 minuut houd of Zeemacht stond al achter met 1-0 en nog geen 2 minuten later was het al 2-0. Aan voetballen kwamen wij niet toe het was tegenhouden en open op een enkele mogelijkheid en die kwam er ook in de 9e minuut was het Melissa dat alleen op het doel afging maar naast schoot, dit was ook het enige wapenfeit van Zeemacht in de 1e helft. Zeemacht wou wel maar kon gewoon niet beter alle invallers deden stinkend hun best, maar het gemis van vele bepalende spelers bij Zeemacht was heel goed zichtbaar deze wedstrijd. In de 12e minuut was het weer hercules dat scoorde 3-0. Het duurde vanaf nu wat langer voor hercules weer mocht scoren maar in de 30e minuut was het weer raak 4-0 en in de 39e minuut 5-0 en dit zou ook de ruststand zijn.

In de rust op verzoek van de speelsters werd de opstelling iets gewijzigd, maar dit mocht niet helpen zou later blijken.

Gelijk na de aftrap was al duidelijk dat hercules nog meer wilde en in de 47e minuut was het dan ook 6-0. Er was koud nog maar net weer afgetrapt en het stond 7-0 in de 48e minuut. Hierna stokte de goals van de tegenstander even maar in de 60e minuut was het dan jammer genoeg weer raak voor hercules 8-0. Buiten een kans in de eerste helft was zeemacht nog niet in de zestien van de tegenstander geweest, maar bij de eerste keer dat dit wel gebeurde was het Joyce Kraak die de eer voor Zeemacht redde door de 8-1 aantekenen in de 62e minuut. In de 65e minuut nog een kans voor Zeemacht maar de bal belande via de paal achter.  Hierna was het weer Hercules dat het spel bepaalde en in de 74e minuut 9-1 en de 75e minuut 10-1 scoorde, het zou nog erger worden voor Zeemacht want hercules scoorde nog 2x zodat de eind uitslag 12-1 is geworden.

Hopelijk over 2 weken weer een beetje compleet want van zulke uitslagen word buiten de tegenstander niemand blij van zeker bij Zeemacht niet.

MVG JM

Zeemacht 1 VR. – Geel Wit 1 VR. uitslag  6 - 3   2-11-2014

Nadat er vorige week onnodig werd verloren bij VSV uit in Velserbroek, moest Zeemacht vandaag aan de bak tegen de nummer 2 uit de competitie Geel Wit uit Haarlem. Er waren vandaag ook weer enkele afzeggingen en ook zijn er nog enkele geblesseerde speelsters dus moest er weer veel gesleuteld worden om toch een redelijk team op de been te zetten. Mireille werd vandaag als laatste vrouw opgesteld om Cindy te vervangen die moest werken en dat meer dan naar behoren deed. Voorin was Kitty afwezig waardoor Monica dieper in de spits moest spelen.

De wedstrijd begon voor Zeemacht weer zoals zo vaak dit seizoen dramatisch want na 6 minuten was het Geel wit dat 0-1 scoorde. Hierna werd Zeemacht brutaler en kreeg het enkele goede mogelijkheden om gelijk te maken en in de 17e minuut was het dan toch raak 1-1 op een knappe lange bal van Bianca op Monica die daarna goed voor zette en Joyce K liet scoren. Hierna ging de wedstrijd lang gelijk op met mogelijkheden over en weer maar in de 41e minuut was het Monica die scoorde op een knappe assist van Joyce Kw. 2-1. Als coach was ik dit nog aan het noteren toen in de 42e minuut met een solo van Monica, die ieder op het verkeerde been zette en ook de 3-1 binnen tikte en dit zou ook de ruststand zijn.

In de rust werden 2 wissels ingebracht, en werd er door de coach op gehamerd om achterin niet 1 op 1 te gaan spelen, en de tegenstander niet de 2e goal te gunnen.

Dit ging lang goed maar omdat wij sterker waren in de 1e 15 minuten van de 2e helft gebeurde dit wel. Wel wist zeemacht in de 64e minuut nog te scoren uit een strafschop verdiend door Birgit en ook zelf genomen door Birgit 4-1.  Hierna voelde zeemacht oppermachtig en werd er met te veel mensen naar voren gevoetbald en gaven wij hierdoor de tegenstander kans om tegen te scoren in de 75e minuut en niet veel later in de 79e minuut weer waarddoor het toch weer erg spannend werd daar de stand nu 4-3 stond.  Gelukkig werd er hierna wel met genoeg mensen verdedigd en omdat Geel Wit meer druk naar voren probeerde te maken kreeg zeemacht weer kansen en in de 86e minuut was het monica die in de 16 meter van achter werd aangetikt en een strafschop mocht nemen 5-3, en in de 87e minuut was het wederom Monica die scoorde op assist van Bianca en de eindstand bepaalde op 6-3.

Dit was voor van zeemacht kant een prima resultaat tegen de nummer 2 en geeft ons weer hoop op de toekomst. MEIDEN PROFICIAT

MVG JM

Verslag Zeemacht veldvoetbal weekend 18-10-2014

Zeemacht B1 – Kleine Sluis B2     uitslag  7 - 1 

Daar de Vrouwen van Zeemacht vrij waren, had ik tijd over om mijn verslag over dit afgelopen weekend te maken van de overige teams.

De zaterdag begon met B1 die wat later dan gewoon 11.25 i.p.v. 10.00 uur en moesten aantreden tegen Kleine Sluis B2. Deze tegenstander was al bekend bij Zeemacht daar er in de beker ook tegen is gespeeld en gewonnen werd. Zeemacht begon heel goed aan de wedstrijd en kwam al vrij snel voor te staan na ongeveer 20 minuten spelen was de stand al 3- 0 in het voordeel van Zeemacht. Hierna vond ik het spel minder worden enkele spelers bij Zeemacht gingen te veel voetballen voor eigen succeswaardoor de wedstrijd om te kijken minder leuk werd. Zeemacht B1 was gewoon een klasse beter dan Kleine Sluis en de ruststand die werd bereikt met een 5 – 0 stand was meer dan terecht er was niet een kans weggegeven en dus beloofde dit veel voor de 2e helft.

De 2e helft was een stuk minder dan de 1e helft en daar waar ieder nog vele doelpunten verwachte bleven deze lang uit Zeemacht wist de score nog wel uit te bouwen naar 7 – 0 maar gaf ook een doelpunt weg waardoor de einduitslag bleef steken op een 7 -1 overwinning.

Zeemacht 2 za. – Reiger Boys 2     uitslag  1 – 3

Zeemacht`s hoop in bange dagen, dit jaar moet het een keer gebeuren na 3 jaar in de top 3 geëindigd te zijn willen deze jongen nu een keer kampioen worden, ten minste dat is de doelstelling van dit team. Na een paar minuten spelen keek Zeemacht al tegen een achterstand aan, Zeemacht probeerde wel hier wat aan te doen maar overtuigend was het niet en de eerst volgende kans van Reiger Boys leverde de 0 – 2 op. Hierna leek Zeemacht wakker geschud er werd feller en met meer druk naar voren gespeeld en er kwamen ook kansen en net voor rust scoorde Zeemacht dan ook de aansluiter zodat de ruststand 1-2 was en er nog hoop was op een positief resultaat.

In de 2e helft toonde Zeemacht niet 1e dat het wou winnen en was her Reiger boys dat het spel bepaalde en dan ook verdiend nog 1 -3 scoorde. Dit was van Zeemacht 2 kant misschien wel een van de slechtste wedstrijden ooit, miste als toeschouwer gewoon de wil om te winnen. Als je zo het seizoen blijft spelen mag je blij zijn als je 4e of 5e word maar zeker geen kampioen.

Zeemacht 1 – VIOS-W 1     uitslag  4 – 1

Zaterdag 1 dat vandaag voor het eerst sinds de oprichting van de zaterdagtak de poule fase had overleeft en mocht aantreden in de knock-out fase. Tegenstander vandaag was VIOS-W, vanaf het begin was het Zeemacht dat het spel bepaalde en kwam dan ook verdiend op 1-0 en zelf voor rust nog op 2-0, VIOS kreeg wel mogelijkheden maar echte grote kansen werden er door Zeemacht niet weggegeven. In de 2e helft een zelfde beeld als in de 1e helft een sterker en beter Zeemacht, maar bleef waar ieder dacht de 3e goal valt en dan is het beslist, was het VIOS dat zomaar 1-2 scoorde met nog 15 minuten te gaan. Zeemacht was hierna weer bij de les en wist toch snel na de goal van VIOS de 3-1 in te tikken en zelf de score uit te bouwen naar 4-1. Een terechte overwinning en hopelijk voor de supporters zet Zeemacht dat volgende week weer door in de competitie. 

Zeemacht 3 –Dirkshorn 3     uitslag  1 – 12

Alweer een groot verlies ook deze  partij van, deze goedwillende spelers. Het team bestaat uit spelers die vaak nog nooit hebben gevoetbald en dat is jammer genoeg ook te zien. Als de spelers in het team proberen te luisteren naar hun coach dan is er best nog wel hoop, want voetballen doe je als team en niet alleen. Was er dan niets positief te melden, jawel het doelpunt gescoord door Zeemacht werd gevierd als een overwinning, jongens hou vol dan komt het goed.

Zeemacht 2 –SEW 4     uitslag  4 – 2

Zeemacht 2 begon overtuigend maar kreeg ook na enkele minuten een grote domper te verwerken door een grove charge van de SEW keeper raakte de spits Ronald Peels gewond schouder uit de kom en moest naar het ziekenhuis. Toch ging Zeemacht hierna door en kreeg het vele kansen en na ongeveer 15 minuten stond het dan ook terecht 1 – 0 en 10 minuten later zelf 2 -0. Hierna werd het spel langzaam minder kreeg SEW meer grip op de wedstrijd en scoorde dan ook terecht 2 -1. Hierna was Zeemacht weer wakker en begon het weer te spelen zoals het hoorde en dat leverde vlak voor rust de 3 – 1 op.

Na de rust begon Zeemacht heel zwak aan de 2e helft en scoorde SEW terecht de verdiende 3-2 waardoor de wedstrijd voor het kleine aantal aanwezige publiek weer spannend werd. Zeemacht speelde de 2e helft gewoon bedroevend slecht en de 3-3 hing eerder in de lucht dan de 2-4. Toch lukte het Zeemacht om de laatste 10 minuten met een man meer, weer wat overwicht te creëren en vijf minuten

Zeemacht 1 VR. – Purmerland 1 VR.    uitslag  2 - 5    12-10-2014

Ik begin mijn verslag met onze keeper Joyce J. die ondanks dat de tegendoelpunten anders aangeven gewoon top staat te keepen en persoonlijk als keeper nog geen fouten heeft gemaakt, zelfs heeft gezorgd dat het er maar 28 zijn en geen 50 tegen doelpunten. Joyce ga zo door, vind het toppie wat je laat zien dit seizoen.

Als het dus niet aan de keeper ligt, waar dan wel achterhoede, middenveld !!!!!!! ik denk beide. Kunnen wij niet beter, ja dat kunnen we wel maar dan dient wel ieder weer blessure vrij te zijn, ik wil niemand aanwijzen voor de vele punten die wij als team laten liggen, daar waar wij vroeger brutaal voetbalden zijn wij nu een bang team aan het worden, gaan geen duel aan en als wij ze wel willen aangaan zijn wij te laat met deze actie. Zeemacht Vrouwen 1 moet weer Zeemacht worden brutaal voetballen en niet bang zijn om te verliezen, zelf het initiatief nemen.

Oke nu de wedstrijd, al na 6 minuten liep Zeemacht achter de feiten aan door een 0-1 achterstand, wel probeerde zeemacht hier uit te komen en kleine mogelijkheden en kansen kreeg het ook maar het geluk en goed keeperswerk stonden een goal in de weg. Purmerland bleef gevaarlijk bij de diverse uitvallen. In de 27e minuut weer een aanval vanaf rechts bal word voor gegeven 6 verdegigers van Zeemacht 2 aanvallers van Purmerland, de zes Zeemachters keken hoe op hun gemak de tegenstander de bal goed legde om uit te halen en je raad het al 2 -0. Deed Zeemacht dan helemaal niets terug, jawel maar er was een overtreding nodig voor Zeemacht om de aansluiter te maken uit een strafschop was het Monica die 1 -2 scoorde. Mooie ruststand denk je dan maar weer door gewoon heel slecht verdedigen werd het op slag nog 1 -3 voor Purmerland en dat was best wel een domper zo net voor rust.

De 2e heft begon Zeemacht aanvallender en al na 10 minuten in de 65 minuut was het Joyce Kraak die scoorde uit een assist van Liza 2 -3. Zeemacht bleef hierna jagen op de 3 –3 maar moest uitkijken voor de geode snelle uitvallen van Purmnerland. Toch hing de 3 -3 in de lucht kansen waren er ook maar de uitstekend keeper van purmerland voorkwam de gelijkmaker.

Doordat wij vandaag bijna alles fout deden achterin was het niet zeemacht dat scoorde maar Purmerland dat in de 88 minuut 2- 4 scoorde en even later ook nog de 2 -5 en dat was dan tevens de eindstand.

Waarom verliezen wij nu weer, mede omdat wij de duels slecht of helemaal niet aangaan en omdat wij te veel meiden missen door……(zie blessures). Wel was vandaag de inzet van ieder goed, dat zie ik dan maar weer als pluspunt. Gaan wij ook nog wedstrijden winnen ZEKER, daar ben ik van overtuigd.

MVG JM

Schagen 1 VR. – Zeemacht 1 VR.  uitslag 4 - 2     05-10-2014

Vandaag stond Schagen op het programma en moest er gewonnen worden om de aansluiting te maken met de middenmoot, hetzelfde gold ook voor Schagen beide teams hadden deze competitie nog maar 4 punten binnen gehaald.  Met een lijst van 27 dames moet het toch een makkie zijn om een volwaardig team samen te stellen, maar niets is minder waar. Ik vind het toch wel knap dat er bijna wekelijks meer afzeggingen zijn dan dames die spelen, ook nu weer 14 afzeggingen dit is dan wel incl. enkele blessure gevallen.

Oke dan nu de wedstrijd, Zeemacht begon ondanks alle vertrouwen in zich zelf gelijk al met veel balverlies al kon Schagen hier de 1e tien minuten ook niets mee. In de 12e minuut dan toch een doelpunt voor Schagen dat scoorde uit een corner en de bal ongelukkig door zeemacht in eigen doel werd verwerkt 1-0. Hierna zette Zeemacht wel wat meer druk maar voetballend wist het geen kansen te creëren, wel wist het uit dode spelmomenten corners en vrije trappen goede mogelijkheden te krijgen maar de keepster van Schagen stond scoren in de weg. Lang zag het er naar uit dat de 1-0 ook de ruststand zou worden beide teams bakten er weinig van, veel balverlies en onzorgvuldige passes maakte het spelletje niet om aan te zien, toch was het door balverlies op het middenveld Schagen dat een goede pass op hun spits gaf en die aarzelde niet en tikte de 2-0 binnen, wat dus ook de ruststand zou zijn.

In de rust werd Michelle gewisseld voor Anouk L., schoof Cindy op en ging spelen als voorstopper waardoor Bianca kon doorschuiven naar het middenveld in de hoop dat wij op het middenveld meer balbezit konden creëren, en op die manier misschien wel aan scoren toe konden komen.

De 2e helft begon met een feller Schagen maar na 5 minuten wisten wij dan toch voetballend iets meer de zestien van Schagen te halen. In de 65e minuut een vrije trap rechts langs de zijlijn ter hoogte van de 16 een vrij trap van Zeemacht Kitty nam deze maar daar waar ieder dacht incl. de keepster van Schagen dat de  bal voorlangs zou gaan belande deze in de verre hoek van het doel van Schagen 2-1. Zeemacht kreeg hierdoor weer een beetje hoop maar dat was van korte duur in de 75 minuut was het Schagen dat nu 3-1 scoorde en weer 2 minuten later zelf 4-1. Zeemacht deed nog wel iets terug en in de 80e minuut was het Monica dat scoorde op aangeven van Bianca 4-2. Zeemacht probeerde nog wel maar het was Schagen die de kansen kreeg maar Joyc J. vond 4 wel genoeg.

Over de hele wedstrijd gezien heeft Schagen verdiend gewonnen. Zeemacht is geen moment sterker dan de tegenstander geweest.

MVG JM

Zeemacht 1 VR. – RKEDO 1 VR. uitslag 4 - 3   28-09-2014

Vandaag moest het er een keer van komen, we moesten nu toch een keer gaan winnen. De vooruitzichten waren weer niet gunstig voor ons, daar wij een groep vrouwen van 30 personen hebben waren er vandaag maar liefst 16 afzeggingen/geblesseerden. Dit is dus ook de reden dat wij maar 1 en geen 2 vrouwen teams hebben, dus werd het weer puzzelen voor de coach om een toch zo stabiel mogelijke opstelling te maken. Een geluk voor ons was ook dat RKEDO ook spelers moest op trommelen uit hun 2e en A team.

Na een gezamenlijke kleine broodmaaltijd verzorgt door Joyce en Joyce, en dit keer wel een goede warming up begon de wedstrijd.

Zeemacht begon net als de vorige wedstrijden voortvaren en al na 6 minuten was het Bianca die scoorde met het hoofd uit een corner en vijf minuten later was het weer diezelfde Bianca die scoorde 2-0 en dat binnen 11 minuten. RKEDO kwam in het begin niet aan voetballen toe en het duur tot de 15e minuut dat ook zij verschenen maar Joyce J. stond  goed te keepen en gooide zich voor de bal. Zeemacht ging door en kreeg vele kansen en na 20 minuten was het Kitty die scoorde 3 – 0 en in de 25e minuut een geweldig schot van Cindy die van net over de middenlijn de bal in een keer op doel schoot en de keeper kansloos liet 4 – 0. Alles zag er naar uit dat de uitslag nog veel groter zou worden maar RKEDO wist het de sailors het toch lastig te maken en ondanks de mogelijkheden die vanaf de 26 minuut aan beide kanten er waren werd er niet meer gescoord, dus zochten wij met een  4 – 0 voorsprong de kleedkamer op.

In de rust twee wissels in gebracht, werd er door de coach verteld dat wij moeten proberen de deur achter dicht te houden en RKEDO geen goal moeten gunnen, verwacht werd er dat RKEDO gelijk na de rust met meer druk naar voren zou spelen.

De 2e helft begon gelijk weer met een sterker Zeemacht wij kregen diverse kansen om te scoren maar de bal wou er gewoon niet meer in. Na 15 minuten in de 2e helft was het dan toch RKEDO dat scoorde 4 – 1, dit kwam mede omdat wij van achteruit niet snel opschoven naar de middenlijn, iets dat wij in de eerste helft wel goed deden. In de 70e minuut was het weer RKEDO dat scoorde 4 – 2 door een onnodige slappe terugspeelbal  en in de 80e minuut scoorde RKEDO weer 4 – 3 uit een strafschop. Daar waar je zou denken wij staan ruim voor en houden de deur lekker dicht achterin, dachten te veel meiden aan aanvallen en werd er achterin hoe dom ook 1 op 1 gespeeld, dit doe je niet als je voor staat en ik hoop dat dit voor ons een les is. De laatste 10 minuten werden daardoor nog spannend maar beide teams hadden hun energie verspeeld en echte kansen werden daardoor niet meer gecreëerd en wist Zeemacht de broodnodige 3 punten binnen te halen.

MVG JM

Alliance 22 VR.1 – Zeemacht VR.1     21-9-2014     Uitslag 2 – 0

Daar waar wij hoopten vandaag wat punten binnen te halen, verloren wij van een feller Alliance. Zeemacht begon met een gehavend team, dit mede door enkele blessures stond er vandaag een heel anders middenveld dan normaal.  Dat het van beide teams geen hoogstand voetbal zo zijn werd al snel duidelijk. Zeemacht was gewoon weg slecht ondanks de goede instellingen van ieder en Alliance was niks beter dan Zeemacht.

De 1e mogelijkheden in de wedstrijd waren voor Zeemacht, de 2e,3e en 4e mogelijkheid was ook voor Zeemacht maar scoren wou niet lukken. En zo als zo vaak in voetbal als je zelf niet scoort doet de tegenstander dat wel in hun 2e mogelijkheid in de 32e minuut 1-0. Dit zou ook de ruststand zijn daar beide teams er maar weinig van maakten.

In de rust geloofde ieder van Zeemacht er nog in, maar toen de tweede heft net 5 minuten oud was scoorde Alliance de 2-0. Alliance dat veel feller uit de kleedkamer kwam dan zeemacht bleef knokken om elke bal en bij Zeemacht werd dat steeds iets minder en het geloof dat het nog kon werd steeds minder. Wel wist Zeemacht 10 minuten voor het eind te scoren, maar de goal werd wegens vermeend buitenspel afgekeurd. Hierna was de pijp leeg en wint achteraf gezien Alliance verdient met 2-0. Zeemacht komt op het middenveld gewoon voetballend vermogen te kort.

MVG JM

Zeemacht 1 VR. – Alcmaria Victrix 1 VR. uitslag 4 - 10     14-09-2014

Als je met zulke cijfer 4 -10 klopt is het moeilijk om toch nog te proberen om een positief verslag te schrijven, maar zal het toch proberen.

De 1e helft begon met een goed en aardig spelend Zeemacht, de eerste kans was wel voor AV (Alcmaria Victrix) maar Zeemacht wist als eerste te scoren in de 6e minuut was het Monica die scoorde op een mooie assist van Bianca 1- 0. En in de 7 e minuut was het weer Zeemacht dat scoorde door mooi solo werk van Liza en die ook zelf afronde 2 – 0. Na deze goal kwam er de klad een beetje in Monica raakte geblesseerd en moest later ook uitvallen, waardoor wij voorin meer moeite hadden om de bal vast te houden, toch bleef de wedstrijd gelijk op gaan en gaf Zeemacht geen echte kansen weg. In de 14 minuut een vrije trap van de tegenstander 2-1 en even later weer een vrije trap 2-2. Hierna ging de wedstrijd lang gelijk op maar AV werd toch langzaam steeds beter en creëerde meer kansen, toch duurde het tot de 41 minuut voor er weer gescoord werd het was AV dat op voorsprong kwam en 2-3 scoorde. 1 minuut later was het Zeemacht dat de stand weer gelijk trok door een goal van Kitty 3-3, daar waar ieder dacht dat zou ook wel de ruststand zijn, die hadden het mis weer was het AV dat scoorde en hierdoor in de 44e minuut de ruststand bepaalde op 3-4.

Hier stop mijn verslag, daar ik anders misschien te veel uit mijn slof schiet en verkeerde dingen zeg/schrijf, misschien dat iemand van de andere 14 coaches hier verder iets over wil schrijven.

Wel wil ik aan anderen die dit lezen melden dat de Zeemacht vrouwen deze wedstrijd uiteindelijk verloren met 4- 10.

MVG JM

Volendam(rkav) 1 VR. – Zeemacht 1 VR.   uitslag 4 - 4    07-09-2014 

Zondagochtend 9.00 vertrekken om de eerste competitie wedstrijd van dit seizoen te spelen, de vertrek tijd is natuurlijk niet erg aantrekkelijk maar alle dames waren op tijd, zodat wij richting Volendam konden vetrekken.

Zeemacht begon aan deze wedstrijd met 1 wissel. Zeemacht zette gelijk goed druk op de tegenstander en liet zien dat zij het beeld van de wedstrijd wilde bepalen, maar kansen bleven de eerste minuten uit. In de 7e minuut was het fout achterin bij Volendam op een pass van Ingrid, waar Monica goed gebruik van maakte door de bal te onderscheppen en de keeper uitspeelde en 0-1 scoorde. Hierna ging de wedstrijd een tijdje gelijk op met wel het betere spel van Zeemacht dat het deze wedstrijd vandaag wel moeilijk had op het middenveld. Beide teams kregen kleine mogelijkheden om te scoren, maar het duurde tot de 26e minuut dat het weer Zeemacht was dat scoorde 0-2 op een mooie pass binnendoor van Carolien waar Monica uit wist te scoren. Tot dat moment had Volendam maar 1 goede kans gehad uit een trap van afstand die goed werd overgetikt door Joyce J.. Hierna ging Zeemacht toch iets slordiger spelen en raakte ook Carolien geblesseerd waardoor deze het veld moest verlaten, met een blessure die er niet goed uitziet en waarschijnlijk voor langere tijd geblesseerd is. Toch was het Zeemacht dat de grootste kansen kreeg maar kansen creëren is wat anders dan scoren en dat bleek ook de 0-3 wou niet vallen en op slag van rust wist wel Volendam te scoren zodat de ruststand 1-2 was.

De 2e helft begon voor Zeemacht als een droomstart van gelijk binnen een minuut scoorde wederom Monica op aangeven van dit keer Michelle de 1-3. Kat in het bakkie zou je denken, geen rare dingen doen en de 3 punten gaan mee naar Den Helder. Maar niet is minder waar Zeemacht ging te gemakkelijk spelen en werd slordiger het middenveld was er nog maar 1 over die voetbalde en achterin werd in de komende 12 minuten fout op fout gemaakt waardoor de enige bij Volendam spelende dame die kon scoren ook 3x mocht scoren. Daar waar we dachten de 3 punten mee te nemen moest iedereen nu alsnog aan de bak om te proberen 1 punt te halen. Zeemacht kreeg echt na dat Volendam 3-4 in 60e minuut had gescoord,  kansen zat maar de bal wou er maar niet en het duurde tot de 81e minuut dat Michelle uit een corner scoorde 4-4. Ook nu kreeg Zeemacht nog 2 a 3 grote kansen maar het wou niet meer lukken zodat de uitslag op 4-4 bleef steken.

Volgende wedstrijd volgende week thuis tegen Alcmaria Victrix. Nieuwe kansen en mogelijkheden.   JM

Verslag voorbereiding en Bekerwedstrijden Zeemacht 1 VR.

De voorbereiding startte op 2 zaterdag 2 augustus met 9 dames, de daarop volgende trainingen op donderdag en zaterdagen werd de opkomst steeds beter en met een gemiddelde van 12 per training was ik best happy 

Donderdag 21 augustus een oefenwedstrijd tegen 4e klasser Koedijk. Dit was een nuttige wedstrijd en bedoeld om de vele nieuwe meiden in het team aan het werk te kunnen zien. Bij vlaggen werd er mooi goed en verzorgt voetbal gespeeld tegen een koedijk dat goed tegenstand bood. Maar Zeemacht was de betere ploeg en wist deze te winnen met 7 – 0. Dus een mooie opsteker voor de eerste bekerwedstrijd.

Zaterdag 23 augustus dan de 1e bekerwedstrijd tegen Reiger Boys VR. 2 dat uitkomt in de 1e klasse, dus 2 klassen hoger dan Zeemacht dat zelf 3e klasse speelt. Dat het vandaag heel moeilijk zo worden was wel voor ieder duidelijk en daar was de opstelling dan ook naar 5-4-1. Opzet was om te proberen zo lang mogelijk de 0 vast te houden. De eerste 10 minuten lukte dat ook maar toen wist Reiger Boys toch te scoren 0-1.

Maar de meiden van Zeemacht vochten als leeuwinnen, tegen een veel beter team en gaf ondanks het grote veldoverwicht weinig kansen weg. Kreeg Reiger Boys wel een kans dan stond Joyce K. de keeper in de weg. Door de grote inzet en werklust van wisten wij de ruststand op 0-1 te laten wat opdat moment helemaal niet slecht was, aangezien wij de hele eerste helft niet op de helft van de tegenstander zijn geweest en wetend dat je elke wedstrijd wel 1 of 2 kansen krijgt was er toch het geloof wij kunnen voor een verrassing zorgen.

In de rust werd er toch een kleine aanpassing gedaan om te proberen om ook eens bij het doel van de tegenstander te komen en gingen wij 4-4-2 spelen met Liza als diepe spits en Monica daar net achter.

De 2e helft begon weer net zo als de 1e eindigde Zeemacht kreeg niet de kans om naar voren te gaan. In de 60 minuut was het dan toch weer Reiger boys dat verdiend 0-2. Toch gingen de koppies bij Zeemacht niet naar beneden en in de 64 minuut verscheen Zeemacht dan voor het eerst in de zestien van Reiger Boys Monica kreeg een mooie kans maar de keeper wist de te stoppen te kostte van een corner en uit deze corner wist Liza de 1-2 te scoren. Ondanks een veel betere spelend Reiger Boys begonnen de meiden in een stunt te geloven. Ergens was weer wat extra energie gevonden en in de 70 minuut had dit ook gekund, Monica kreeg een dot van een kans maar wist hem er niet in te krijgen. Hierna probeerde de tegenstander van alles om de stand uit te breiden maar Zeemacht wist stand te houden, waardoor Reiger Boys maar met 1 – 2 won.

Als coach was ik trost op deze 12 meiden vandaag, ze hebben laten zien dat als je als team voor elkaar wilt werken, elkaar positief coach en helpt, je ondanks dit verlies (wat voelde voor mij als een overwinning)een mooi resultaat kunt halen. Klasse grote klasse ieder van jullie heeft zich voor 200% gegeven.

Woensdag 27 augustus de bekerwedstrijd uit tegen Winkel VR.1, vorig seizoen gedegradeerd uit de 1e klasse dus op papier weer een zware pot. Zeemacht was de eerste 20 minuten niet minder dan de tegenstander en kreeg zelf kans in de 20e minuut op 0 – 1 maar er werd gefaald en was het in de omschakeling Winkel dat wel in dezelfde minuut scoorde 1-0, Zeemacht was na deze goal even de weg kwijt en gaf winkel veel te veel ruimte op het middenveld waar door de tegenstander een veldoverwicht kreeg en wist de stand snel uit te bouwen na 3 -0 binnen 5 minuten na de eerste goal. Zeemacht wist zelf zelden meer de aanval te kiezen en zelf voor rust wer het ook nog 4-0 voor Winkel.

In de tweede heft was het onze bedoeling om toch onze eer te gaan redden door minimaal een goal te maken, maar het zat er gewoon niet in vandaag, sterker nog het was winkel dat nog 3x scoorde en zo de eindstand op 7-0 bepaalde

Zondag 31 augustus de laatste bekerwedstrijd tegen Schagen, een tegenstander die wij ook in de competitie tegen gaan komen. Deze wedstrijd is dus een mooie gelegenheid om te kijken hoe wij er voor staan. Zeemacht 1 bestaat incl. de meiden die af en toe wel willen spelen uit 26 personen dus op papier gewoon een super selectie, de praktijk heeft uitgewezen de laatste weken dat dit zelf nog een tekort kan zijn. Ook vandaag maar 12 vrouwen die konden spelen.

Over de wedstrijd vandaag, Zeemacht begon ouderwets met druk naar voren door te voetballen op de helft van de tegenstander. Dit lukte gelijk en al na 8 minuten was het terecht 1-0. Ook hierna ging Zeemacht goed door en kreeg het nog vele kansen maar wel werd het spel steeds slordiger, waarddoor Schagen ook aan aanvallen mocht denken en ook een dot van een kans kreeg in de 25e minuut maar de Zeemacht goalie Joyce K. wist door goed uitkomen een Schagen goal te voorkomen. Na dit moment werd Zeemacht gelukkig weer een beetje wakker, was het alerter en nam het weer het heft in handen, wat in de 32 minuut de 2-0 in luide en enkele minuten later ook de 3-0. Dit zou ook de ruststand zijn en dit was ook meer dan terecht zelf vele kansen gecreëerd en er maar 1 weg gegeven.

De tweede helft was het de eerste 10 minuten aan Schagen om iets te proberen, deze kwamen sterker uit de kleedkamer en probeerden een aansluiter te creëren, maar Zeemacht liet zien dat het ook verdedigend goed stond meer dan kleine mogelijkheden kreeg Schagen niet. Nadat Schagen uitgeraasd was nam Zeemacht het spel weer over en in de 55 minuut was de onze laatste vrouw en aanvoerder die de 4-0 binnen kopte. Hierna werd het spel een beetje rommelig bedoel hiermee niet slecht want er werd bij vlaggen geweldig getikt naar elkaar. Maar voor het publiek was te zien dat de wedstrijd gespeeld was en het allemaal niet meer zo nodig moest. Toch wist Zeemacht nog eenmaal te scoren en wel in de 80e minuut, zodat de uitslag werd bepaald op 5 -0.

Mijn conclusie voorbereiding, trainingen, oefen en bekerwedstrijden is positief redelijke opkomst trainingen in 3 van de 4 gespeelde wedstrijden een mooi resultaat. Wel jammer dat ik nog steeds niet alle nieuwe meiden heb zien spelen. Wel ga ik dit seizoen met vertrouwen samen met jullie in, en weet ik nu al, dat wij mooie dingen op het veld gaan laten zien.

JM.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

.

 
Adresgegevens: sporthal
 
Adres: J.A.Prinsstraat 46 
1785BC  Den Helder
Postbus 3075  1785GB  Den Helder  
Tel. Administratie 0223-637743
Tel. Sporthal 0223-634486
 
Secretariaat veldvoetbal
Email: j.moesj@quicknet.nl
Telefoon: 06-15065159
 
Extra`s
 
Links
Downloads
Archief
Toernooien
Mededelingen
Clubblad
 
 
Foto album
 
 
 
Zeemacht 1 za.
Zeemacht 2 za.
Zeemacht B1
 
Zeemacht 2 zo.
Zeemacht 3 zo.
 
Zeemacht VR.1
 
 
 
 
 
Wedstrijdprogramma
 
 
 
 
 
 
 
 
Overige gegevens
 
KNVB relatie nr. BBFZ55D
Overige gegevens zie contact pagina
 
 
 
 
 
laatst bijgewerkt op
16-05-2015 22:43:58
 

© 2015 JPComputers. Den Helder