Home  ]  Teams  ]  Contact  ]  Uitslagen  ]  Club info ]

 Sponsors  ]  Mededelingen  ]  Archief  ]  meer links onderaan
 

 

archief Zeemacht 1 za. seizoen 2011/2012
 
 

 

 

 
eindstand seizoen 2011/2012
Stand Competie 2011/12                                
Zeemacht 1 zaterdag  West 1   4e klasse                          
    Team   G   W   GL   V   P   DPV   DPT   PM
1   EVC 1   22   20   2   0   62   101   13    
2   Zouven de 1   22   14   2   6   44   83   40    
3   Alcmaria Victrix 1   22   14   1   7   43   52   36    
4   Blauw Wit (W) 1   22   12   6   4   42   46   20    
5   DZS 1   22   13   2   7   41   64   49    
6   Zeemacht 1   22   10   4   8   34   55   47    
7   Reiger Boys 1   22   10   2   10   32   56   51    
8   SRC 1   22   7   1   14   22   42   68    
9   Blokkers de 1   22   5   5   12   19   51   54   1
10   SVAP`74 1   22   4   5   13   17   31   62    
11   Alkmaarse Boys 1   22   3   3   16   12   32   67    
12   Fortuna Wormerv. 1   22   3   1   18   7   34   140   3
                                     
 
Topscoorder
     
Dirk Meijer 18 goals 2011/2012
Dirk Meijer 26 goals 2012/2013
     
 
Meeste Assist
     
Jamie Meijers 17 assist 2011/2012
Ingmar Waard 32 assist 2012/2013
 
Wedstrijdverslagen

Zeemacht 1 - Zouaven de      uitslag 1-8     10-03-2012

Zeemacht veldvoetbal verliest met 1-8 van de Zouaven.

Zeemacht heeft voetballes gehad van de Zouaven. De tegenstander uit Grootebroek is de club waar Frank en Ronald de Boer hun carrière zijn begonnen. Bijna alle spelers van dit team hebben op een hoog niveau gevoetbald en zijn nu aan het afbouwen in een vriendenteam.

Binnen een kwartier was de wedstrijd feitelijk voorbij, want toen stonden de gastheren al met 0-3 achter. Bij een stand van 0-4 kregen de supporters van de thuisploeg weer wat hoop door een fraaie treffer van Roy Rep. Maar voor de rust wist de Zouaven echter weer uit te lopen naar 1-6. Met een stand van 1-8 maakte de scheidsrechter een einde aan de lijdensweg van Zeemacht. Zonder iemand te kort te doen was de grote man van deze middag Jan (Appie) de Bruin die zijn seizoenstotaal met vier treffer op 31 doelpunten bracht. Verdediger Tim van der Most is niet gauw onder de indruk van een tegenstander. “Maar deze man was moeilijk af te stoppen, wat rest is alleen maar bewondering.

Het zal moeilijk worden om deze week het zelfvertrouwen terug te winnen, wat zeker nodig is voor de lastige uitwedstrijd tegen de koploper”, stelt trainer Harald de Klerk.

Volgende week spelen de Sailors een uitwedstrijd tegen de aanstaande kampioen EVC. Deze tegenstander uit Edam staat met 43 punten op de eerste plaats, De thuiswedstrijd werd met 3-2 verloren.

 
 

Alcmaria Victrix 1 - Zeemacht 1    uitslag 2-0    3-03-2012

Aan de zegereeks van de Sailors moest een keer een einde komen. Uit de laatste 8 wedstrijden werden maar liefst 22 punten gehaald.

Zeemacht heeft de uitwedstrijd in Alkmaar verdiend met 2-0 verloren.

Alcmaria Vitrix uit Alkmaar is een ploeg, die de tegenstander laat voetballen en met lange ballen de snelle voorhoede aan het werk zet. De eerste helft waren de ploegen nog enigszins aan elkaar gewaagd, maar de beste kansen waren voor Alcmaria. De gastheren kwamen op een 1-0 voorsprong door een kopbal van Tim Bolthuis. Vlak na de rust maakte de mannen uit de kaasstad aan alle onzekerheden een einde door een tweede doelpunt van Rick Koud. Zeemacht kon deze middag te weinig kansen creëren om het deze tegenstander moeilijk te maken. Trainer Harald de Klerk: “een aantal spelers waren vandaag niet in vorm en Alcmaria is een te goede ploeg om dan te kunnen winnen. De laatste wedstrijden voetbalden we al niet goed maar door grote overwinningen werd dat gecamoufleerd.

De trainer van Alcmaria Vitrix was tevreden met deze belangrijke overwinning. “Door puntverlies van Blauw Wit doen we weer volop mee voor een plaats bij de eerste twee en promotie”.

Volgende week spelen de Sailors een thuiswedstrijd tegen De Zouaven. Deze tegenstander uit Grootebroek is ook een directe concurrent voor een plaats in de nacompetitie en staat met 30 punten op een vierde plaats, De uitwedstrijd werd met 3-0 verloren.

 
 

Fortuna Wormerveer 1 - Zeemacht 1   uitslag 0-6   25-02-2012

Zeemacht heeft de verre uitwedstrijd in Wormerveer ook omgezet in een keurige 0-6 overwinning. De uitslag doet vermoeden dat de Sailors een makkelijke middag hadden, maar zeker in het eerste kwartier had de thuisploeg een veldoverwicht en kregen zelfs een paar kansen, maar wisten dat niet in doelpunten om te zetten.

Zeemacht daarentegen was zeer effectief en counterde binnen een kwartier naar een 0-3 voorsprong door doelpunten van William Striet, Jonny Stobbe en Dirk Meijer. Vlak voor de rust maakte Roy Rep het vierde doelpunt en was de wedstrijd gespeeld.

De begeleider heeft een duidelijke reden voor de nederlaag: “Wij zijn een vriendenploeg met een gemiddelde leeftijd van ruim 35 jaar. De meeste hebben op hoog niveau gevoetbald en technische kunnen we het aardig bijbenen. Maar op snelheid en conditie leggen we het af en daar heeft Zeemacht uitstekend gebruik van gemaakt. Ook jullie keeper was een van de uitblinkers en dan is een nederlaag onvermijdelijk.

De tweede helt kon Zeemacht, zonder tot goed voetbal te komen, vrij gemakkelijk uitlopen naar een 0-6 overwinning door doelpunten van weer Roy Rep en Jonny Stobbe.

Coach Harald de Klerk was over het de uitslag tevreden, maar zeker niet over het vertoonde spel. “De komende wedstrijden tegen Alcmaria Victrix en De Zouaven zullen we een stuk beter moeten voetballen om een plaats bij de eerste vier zeker te stellen”.

Volgende week spelen de Sailors opnieuw een uitwedstrijd tegen Alcmaria Victrix. De tegenstander uit Alkmaar is een directe concurrent voor een plaats in de nacompetitie en staat met 31 punten op een derde plaats, De thuiswedstrijd werd door Zeemacht met 3-0 gewonnen.

 
 

Zeemacht 1 - Blokkers de 1   29-01-2012    uitslag 3-0

Zeemacht veldvoetbal wint met 3-0 van De Blokkers.

Aan de uitstekende reeks van Zeemacht lijkt maar geen einde te komen. Nu werd De Blokker aan de zegekar gebonden. De eerste wedstrijd was de tegenstander uit Blokker duidelijk de betere ploeg en namen de Sailors een onverdiend punt mee naar Den Helder. Het nut van een brede selectie werd deze middag bewezen, want Zeemacht misten een handvol spelers. Zeemacht had duidelijk geleerd van de wedstrijd van vorige week. Nu startte de thuisploeg geconcerteerd en werd de tegenstander afgetroefd op werklust. Met uitstekend voetbal werd de ploeg uit Blokker onder druk gezet en al vrij vroeg viel het eerste doelpunt door goed doorzetten van Jayce Meijers. Zeemacht vergat om in de eerste helft ruimer afstand te nemen, zodat de wedstrijd toch nog spannend bleef. De tweede helft werden de kansen beter benut door Dirk Meijer en weer Jayce Meijers. Eindstand: 3-0.

De begeleider van De Blokker was realistisch in zijn commentaar: “We zijn door felheid afgetroefd en hebben verdiend verloren deze middag. We hebben een technische ploeg, maar kwamen vanmiddag niet aan voetballen toe. De glimlach van trainer Harald de Klerk verdwijnt van zijn gezicht als hij geconfronteerd wordt met de 10-1 overwinning van De Blokker vorige week op de komende tegenstander. “We moeten vooral waken voor onderschatting, want hetzelfde elftal heeft wel met 3-2 gewonnen van de nummer twee Blauw Wit”.   

Volgende week spelen de Sailors de uitwedstrijd tegen Fortuna uit Wormerveer.

Fortuna staat met 6 punten op de twaalfde plaats en heeft de punten hard nodig voor lijfsbehoud.

 
 

Zeemcht 1 - SRC 1     21-01-2012    uitslag 5-1

Zeemacht is de tweede helft van het voetbalseizoen uitstekend begonnen.

De gasten wisten de eerste wedstrijd in Schagen nog met 2-1 te winnen. Maar deze zaterdag was Zeemacht zeker de tweede helft oppermachtig en konden daarom met 5 – 1 winnen. De eerste helft waren de ploegen nog gelijkwaardig en het was Robbert Smits van SRC dat door middel van een kopbal aan de leiding kon komen. Johny Stobbe liet, na goed voorbereidend werk van Roy Rep, nog voor de rust de gelijkmaker aantekenen. De begeleider van SRC kon de grote terugval van de Schagenezen ook niet verklaren. “De eerste helft waren we met de wind tegen zeker gelijkwaardig en de bedoeling was om gesteund door de wind het karwij in de tweede helft af te maken. Het geblesseerd uitvallen van keeper Tim Bijpost (gebroken pink) zal zeker meegespeeld hebben”. Maar het was trainer Harald de Klerk die door enkele omzettingen en een donderspeech zijn team weer op de rails wist te brengen en binnen de kortste keren was het door treffers van Johnny Stobbe en Roy Rep snel 3-1.

De eindstand van 5-1 kwam op het scorebord door treffers van opnieuw Roy Rep en Johny Stobbe.

Man van de wedstrijd Johnny Stobbe gaf een goede analyse van de wedstrijd: “De eerste helft speelden we ongeconcentreerd en zonder inzet. Door het lage tempo was de tegenstander gelijkwaardig en kon voetballend makkelijk op de been blijven, De tweede heft waren we veel feller en door het hoge tempo werd SRC compleet overvleugeld en konden we uitlopen naar een grote overwinning”.  

Volgende week spelen de Sailors opnieuw een thuiswedstrijd tegen de Blokkers.

Zeemacht is door de goede reeks opgeklommen naar de vierde plaats (23 punten). De Blokkers staat met 20 punten op de zevende plaats en heeft de laatste wedstrijd met maar liefst 1-10 gewonnen van Fortuna Wormerveer.

 
 

Zeemacht 1 - SVAP`74 1   10-12-2011    uitslag 5-1

Na de 0-5 overwinning bij Alkmaarse Boys waarbij de sailors matig speelde stond vandaag de derby thuis tegen SVAP op het programma. SVAP is niet meer de ploeg die jaren terug nog speelde voor promotie naar de 3e klasse en Zeemacht is eigenlijk alleen maar sterker geworden. Zeemacht was nagenoeg compleet alleen waren Jan en Jerry er helaas nog niet bij.. de sailors begonnen scherp aan de wedstrijd en kregen in de eerste 5 minuten al 2 opgelegde kansen. De doelpunten moesten komen en die kwamen dan ook, het was Roy Rep 2x en Dirk die de teller op 3 zette, helaas was onze Willem iets te gretig en daardoor kreeg SVAP zowaar ook nog een niet te missen kans. Zo stond het bij de rust 3-1 voor de sailors maar dit had veel meer moeten wezen. De tweede helft speelde Zeemacht matig maar SVAP was gewoon niet bij macht om het Zeemacht ook maar een klein beetje moeilijk te maken. De sailors liepen ondanks het matige spel uit naar een 5-1 voorsprong (Jan Helder en Laurens) en wonnen zo vrij makkelijk de derby van SVAP.

Zeemacht heeft de laatste weken de puntensmaak te pakken, hopelijk zetten wij dit door na de winterstop!!

SAILORS.....

 
 

Zeemacht 1 - DZS 1   19-11-2011   uitslag 4-3

Na de 0-0 avondwedstrijd uit bij Reigerboys kwamen vandaag DZS (de zilveren schapen) op bezoek. Thuis zijn de sailors bijna niet te verslaan dus DZS stond wat te wachten.. Zeemacht begon rustig maar werd eigenlijk steeds beter en beter. Helaas kreeg DZS een kado van de Zeemacht defensie waarbij een kopbal verkeerd werd beoordeeld en zo kon de spits alleen op keeper de vreugd af gaan...0-1. Zeemacht bleef deze eerste helft de betere, het spel was redelijk met af en toe mooie combinatie's waar ook nog eens mooie doelpunten uit voort kwamen.

Zeemacht kreeg loon naar werken en kwam op 1-1. Dolle Dirk maakte alweer zijn zoveelste doelpunt. Helaas was dit van korte duur want in de spaarzame aanvallen van DZS schoot de spits knaap raak met een hard schot in de bovenhoek.. Zeemacht liet zich wederom niet kennen en via een goede voorzet van roy maakte wederom Dirk de 2-2.

Het was rust DZS is een lastige ploeg maar de sailors hadden het gevoel dat zij toch iets beter waren, vooral in de combinatie. De tweede helft werd het al snel 3-2 voor de sailors door een goede voorzet vanaf rechts die William knap achter de doelman wist te schieten. Hierna zakte Zeemacht een beetje in, het kreeg nog een mooie kans op de 4-2 maar helaas werd hier niet zorgvuldig mee omgegaan. DZS werd sterker ging 1 op 1 spelen en via de invallers (die trouwens erg goed speelde) kwam het weer op gelijke hoogte 3-3.

Hierna had DZS nog een penalty moeten krijgen maar de scheids rechter durfte het niet aan..(waarschijnlijk omdat hij geen voordeel gaf op een overtreding van DZS op het middenveld) De laaste 10 minuten kon het alle kanten op gaan maar uiteindelijk was het wederom Dolle Dirk die snoeihard de 4-3 binnen schoof en zo de sailors naar 3 punten hielp..Jongens er is goed gewerkt, dat er mensen op elkaar zeiken geeft helemaal niets...ik zeg dan altijd " jaja je heb gelijk sorry" probeer dit maar eens werkt echt super!! vergeet niet de sailors zijn echte KERELS!! wij kunnen dat makkelijk van elkaar hebben..De een pakt gele kaarten, de ander maakt doelpunten, weer een ander schreeuwt en weer een ander doet zijn haar voor de wedstrijd kortom iedereen is anders maar waardeer elkaar gewoon om hoe hij is.. In het team heb ik het prima naar mijn zin, lekker trainen met zowel het eerste als het tweede is goed voor het teamgevoel en maakt van Zeemacht een hechte en gezellige club. SAILORS FOR LIFE!

 
 

Reiger Boys 1 - Zeemacht 1    12-11-2011   uitslag 0-0

Na de goede wedstrijd thuis tegen Medemblik stond vandaag de uitwedstrijd tegen Reigerboys op het programma. Er was alleen 1 klein probleem de wedstrijd begon pas om 16.00 uur! En dit vanwege het vrouwenvoetbal, wat trouwens niet om aan te zien was...Dus de tweede helft moest afgewerkt worden in kunstlicht en wat een drama was dat..Maar goed de wedstrijd, de wedstrijd was een zeer slechte wedstrijd van de sailors maar gelukkig was Reigerboys niet bij macht om het Zeemacht echt moeilijk te maken. De eerste helft hadden de sailors het gewoon af moeten maken, zij hadden met de rust zeker met 3-0 voor MOETEN staan..Het missen van opgelegde kansen en een penalty wogen helaas te zwaar voor de sailors. De tweede helft beperkte Zeemacht zich tot verdedigen maar buiten een paar afstandschoten werden de reigers eigenlijk niet gevaarlijk. En dus bleef het bij 0-0...Het is jammer dat er wederom spelers te snel afberichten voor allerlei dingen, er was deze keer wederom 1 wissel! Thuiswedstrijden kan iedereen van alles regelen maar een uitwedstrijd.......tja sorry trainer ik ga het niet redden/sorry trainer werk/ sorry trainer griep/ sorry trainer een feestje/ sorry trainer geblesseerd/ sorry trainer mijn oorlel hangt scheef....Het is gewoon te triest voor woorden!! Volgende week weer een thuiswedstrijd YES!!!!

 
 

Zeemacht 1 - Medemblik 1   5-11-2011   uitslag 6-1

Op een zeer warme november zaterdag stond de wedstrijd Zeemacht - Medemblik op het programma. De sailors komen de laatste weken steeds beter in vorm, de trainingen zijn bom en bomvol en iedereen heeft er zin in. Medemblik is een bekende van Zeemacht en de resultaten waren altijd erg wisselend maar de wedstrijd staat altijd garant voor veel doelpunten! De sailors begonnen de wedstrijd met veel inzet en keihard werken VOOR ELKAAR!! het gunnen van de bal aan een ander werd deze wedstrijd wel heel extreem gedaan, maar zo is voetbal wel leuk.....Zeemacht toverde schitterende aanvallen uit de hoge hoed en speelde Medemblik eerlijk is eerlijk van het kassie naar de muur. De doelpunten waren goed en mooi uitgespeeld en Medemblik mocht van geluk spreken dat het met de rust slechts 4-0 was. De omhaal van Stobbelaar die net naast ging moet ik toch nog even melden. De tweede helft bleef Zeemacht goed spelen maar helaas kwamen er nu maar 2 doelpunten bij en ook Tim Klein pakte zijn doelpuntje mee..(al was het wel in eigen doel). De eindstand werd daarom 6-1 voor de Sailors en dit was meer dan dik verdiend..Gezegd moet worden dat ik Medemblik een erg sportieve en leuke ploeg vond en daarvan zijn er in onze klasse helaas niet veel! (en nee dit ligt niet aan de uitslag..) De doelpuntenmakers weet ik niet meer precies maar dat is ook niet zo belangrijk toch?

Volgende week uit naar Reigerboys ...aanvang wedstrijd 16:00 uur....!!!!! en neem je kunstgras schoenen maar mee...

 
 

Zeemacht 1 - EVC 1   16-10-2011   uitslag 2-3

Zeemacht verliest van koploper EVC door teveel ontzag...
De sailors moesten deze zaterdag tegen de waarschijnlijke aanstaande kampioen uit de 4e klasse.

EVC is een jonge ploeg die uit de 3e klasse zondag komt en vorig jaar fluitend kampioen werd in de 5e klasse. Zeemacht kwam mooi op een 1-0 voorsprong door een schot van dirk en leek EVC de oren te wassen..Helaas pakte EVC het goed op en begon goed te voetballen, de 1-1 voor EVC was helaas een kadootje dat vrij makkelijk uitgepakt werd..Zeemacht was even de weg kwijt na de 1-1 en meteen proviteerde de gasten en het stond zomaar 1-2 voor EVC. De sailors begonnen weer wat in de wedstrijd te komen maar helaas werd het in de 45e minuut nog 1-3 voor EVC. De tweede helft waren de sailors toch echt beter dan EVC, het werd 2-3 door Jamie en Zeemacht ging voor de 3-3..Helaas wilde de bal er niet meer in en bleef het bij 2-3 voor de gasten..Zeemacht heeft waarschijnlijk de wedstrijd verloren omdat er teveel ontzag was voor de koploper, want als er namelijk druk op deze ploeg gezet wordt hebben ook zij problemen..(de zwakste schakel was namelijk de verdediging, maar dan moet je wel durven aan te vallen). De analyse van EVC was dat dit hun slechste wedstrijd was?? tja zo kan je het ook zeggen :)

EVC dacht ook wel in de 3e klasse kampioen te gaan worden.....??

Nou dan heb ik nieuws voor ze.........HAHA..keep on dreaming!

 
 

Blauw Wit(W) 1 - Zeemacht 1   24 -9-2011   uitslag 2-1

Na de matige overwinning thuis tegen fortuna wormerveer was vandaag de uitwedstrijd tegen Blauw-Wit iets lastiger..Uit bij Blauw-wit is er altijd wat aan de hand, en deze uitwedstrijd was het niet anders. Deze ploeg komt uit Knollendam maar dit had net zo goed in duitsland kunnen liggen. Ik loop al wat jaartjes mee op de velden maar wat deze ploeg doet is gewoon erg...heel erg. Het spontaan gaan liggen op de grond en grijpen naar het hoofd terwijl er niets gebeurt, elke keer weer liggen en weer schreeuwen om gele of rode kaarten...De spelers, trainer en supporters van dit zeer onsportieve knollendorpje moeten zich schamen!

Dat de scheidsrechter geen kaarten gaf was niet omdat hij zo goed floot maar de beste man (60) zag het gewoon niet meer en ging gewoon af op het geschreeuw of gegil zonder dat hij daarbij iets uit zijn borstzak trok. Zeemacht verloor terecht 2-1 (doelpunt KneiterDirk) maar de nasmaak dat er spelers/duitsers in de 4e klasse rondlopen!! die allemaal bezig zijn met het kaarten aansmeren bij de tegenstander??

onthou de naam BLAUW-WIT KNOLLEDAM

 
 

Zeemacht 1 - Fortuna Wormerveer   17-9-2011    uitslag 3-2

Na het knappe gelijkspel uit bij de blokkers moesten de sailors zaterdag de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen spelen tegen fortuna wormerveer.

Fortuna is een rustig op leeftijd spelend elftal dat de administratie nog niet helemaal op orde heeft. Zeemacht begon de wedstrijd sterk en had eigenlijk binnen 15 minuten op een 3-0 voorsprong moeten staan maar helaas ontbrak het vandaag aan de afronding......Gelukkig stond het met de rust wel 2-0 voor de sailors maar dit was eigenlijk veel te kort.

Over de tweede helft wil ik eigenlijk weinig kwijt want dit was dramatisch...

Zeemacht wint de wedstrijd met 3-2!   Maar jongens jongens jongens....de bal moet in het netje he!

Aanstaande zaterdag Blauw-Wit uit, we hebben wat goed te maken tegen deze gasten. Ik hoop dat iedereen zijn best doet om zaterdag aanwezig te zijn, het zou is leuk zijn als we zaterdag eens 2 wissels hadden..

 
 

Blokkers de 1 - Zeemacht 1    10-9-2011  uitslag 2-2

Na de stomme uitnederlaag bij SRC (2-1) moest er vandaag wederom een uitwedstrijd gespeeld worden, tegenstander was het altijd lastige Blokkers.

Blokkers had een paar jaar geleden nog een vrij oude ploeg maar daar is flink wat veranderd...Het elftal van blokkers beschikt over een vrij jonge ploeg met wat bonkige spelers voorin maar een heel sterk middenveld. Blokkers had de aftrap en binnen 20 seconden lag de bal al achter zeer goed keepende Danny.M die de geblesseerde Willem de Vreugd zeer goed verving. Dit was voor de sailors meteen een tik 1-0 achter na 20 seconden!! Blokkers bleef goed combineren en druk zetten en zeemacht moest het doen met af en toe en counter. Niet veel later kregen de sailors een verdiende penalty en het was JW Spruijt die de bal mooi in het rechterhoekje schoof, het stond 1-1 en dus was er niets aan de hand.

Blokkers kreeg de eerste helft nog aardig wat mogelijkheden maar telkens was daar weer een been, hoofd of een Mastenbroek die in de weg lag. Het was rust en de sailors wisten dat Blokkers dit niet twee helften vol konden houden. De tweede helft ging beter de sailors wisten het achterin goed neer te zetten en ook via het middenveld kwam er meer dreiging. Zeemacht kwam op 2-1 voorsprong door een afstandsschot van Dirk die over de keeper verdween. Hierna kregen de sailors toch wel mogelijkheden om de score verder uit te bouwen maar helaas miste Roy en Jamie de scherpte. Blokkers bleef aandringen probeerde een paar keer een penalty te versieren (zeker 1 of 2 hadden ze wel verdiend) maar de scheidsrechter geloofde het niet. Helaas kwam Blokkers verdiend op de 2-2 en moest Zeemacht tevreden zijn met een punt.

Het is jammer dat er vorige week is verloren omdat er wederom rode kaarten aan de kant van Zeemacht waren en dit is niet de eerste keer, de trainer en diverse spelers zijn hier klaar mee.. gebruik je verstand!! want dit punt tegen Blokkers is een gewonnen punt en vorige week tegen SRC had er gewoon dik gewonnen moeten worden maar verlies je omdat je met 9 man moet spelen!

Volgende week thuis...Hopelijk niet met maar 11 man!

 

 

.

 
Adresgegevens: sporthal
 
Adres: J.A.Prinsstraat 46 
1785BC  Den Helder
Postbus 3075  1785GB  Den Helder  
Tel. Administratie 0223-637743
Tel. Sporthal 0223-634486
 
Secretariaat veldvoetbal
Email: j.moesj@quicknet.nl
Telefoon: 06-15065159
 
Extra`s
 
Links
Downloads
Archief
Toernooien
Mededelingen
Clubblad
 
 
Foto album
 
 
 
Zeemacht 1 za.
Zeemacht 2 za.
Zeemacht B1
 
Zeemacht 2 zo.
Zeemacht 3 zo.
 
Zeemacht VR.1
 
 
 
 
 
Wedstrijdprogramma
 
 
 
 
 
 
 
 
Overige gegevens
 
KNVB relatie nr. BBFZ55D
Overige gegevens zie contact pagina
 
 
 
 
 
laatst bijgewerkt op
09-02-2015 11:27:23
 

© 2015 JPComputers. Den Helder