Home  ]  Teams  ]  Contact  ]  Uitslagen  ]  Club info ]

 Sponsors  ]  Mededelingen  ]  Archief  ]  meer links onderaan
 

 

archief Zeemacht 2 zo. seizoen 2011/2012
 
 

 

 

 
eindstand seizoen 2012/2013
Stand Competie 2011/12                                
Zeemacht 2 zondag  West 1   klasse 702                        
    Team   G   W   GL   V   P   DPV   DPT   PM
1   FC Den Helder 4   20   16   3   1   51   61   27    
2   Winkel 3   20   13   2   5   41   73   35    
3   VIOS-W 5   20   12   2   6   35   52   35    
4   Petten 2   20   11   0   9   33   58   60    
5   Hollandia T 4   20   10   2   8   32   58   46    
6   JVC 6   20   9   3   8   30   50   47    
7   Zeemacht 2   20   8   2   10   26   49   59    
8   Succes 4   20   7   3   10   23   45   51   1
9   ZAP 5   20   7   3   10   23   41   53   1
10   Kaagvogels 2   20   3   4   13   13   29   67    
11   JVC 5   20   2   0   18   6   22   58    
                                     
    G=Gespeeld / W=Gewonnen / GL=Gelijk / V=Verloren / P=Punten      
    DPV=Doelpunt voor / DPT=Doelpunt tegen / PM=punten in mindering      
 
Topscoorder
Ronald peels 7 goals 2011/2012
 
Meeste Assist
Nick Tibboel 7 assist 2011/2012
 
Wedstrijdverslagen

Zeemacht 2 - JVC 6    22-01-2012   uitslag 2-0
 
Na de winterstop mochten we eindelijk weer thuis voetballen tegen het altijd lastige jvc 6.
Daar we uit van ze hadden verloren met 3 - 0 en  dat nu thuis dat wilde gaan rechtzetten.
Begonnen we in onze 4 - 4 - 2 opstelling.
Nou mensen zet een mooi achtergrond geluidje aan want hier komt het.
 
De Fluit ging en Zeemacht begon gelijk druk te zetten en ze waren sterker als het wat slap oogende JVC.
De kansen logen er niet om mis mis mis mis en nou ja weer mis. het bleef 0 - 0 tjionge tjonge wilt ie der dan echt niet in..!
En normaal je weet het scoor je zelf niet dat vliegt ie er bij ons in.
Maar niet vandaag HEHE 1-0 voor jippie..!!
 
RUST----------- THEE-------PEUK---------
 
Begin 2e helft Zeemacht bleef beter spelen en druk zetten op de helft van de tegenstander.
De wind waaide over het veld. lange ballen hadden daarom weinig zin.
JVC bleef slapper en slapper spelen heel soms kwamen ze in de aanval maar werd er door de verdediging goed opgetreden
En hadden we ook de keeper die op de goede plek stond..
Maar nog steeds maar de 1-0 zou het dan toch nog 1 - 1 worden...
 
Spannend he zo.............
 
Nee het werd 2 - 0 voor Zeemacht terecht en verdient.
Dit was ook de einduitslag van deze wedstrijd en mogen we het volgende week uit opnemen tegen JVC maar dan het 5e
Als we spelen zoals we deden gaan we die ook winnen..!
 
Oh ja aantal toeschouwers deze wedstrijd 34.

Kaagvogels 2 - Zeemacht 2   27-11-2011   uitslag 3-3
 
We vetrokken met 13 man om te spelen om 11:00. Iedereen had er zin in en na een bakkie koffie en de opstelling stonden we op het veld.
We speelde weer 4 - 4 - 2 daar t vorige week goed ging en we nu wel eens wilde winnen. Zeemacht begon sterk en tikte de bal rond zeemacht kreeg ook de betere kansen. De keeper van  kaagvogels was niet bal vast zo kwam zeemacht verdient op 1 - 0 voor en liep zelfs uit tot 3 - 1 voor tjonge wat ging het lekker alleen jammer dat er een gefrustreerde ja je lees t goed gewoon te gek voor worden dat ze zo iemand nog toelaten op de velden en te fluiten. dit was een gevalletje in reageer mijn kut week af op de jongens die zondags lekker willen voetballen gewoon schandalig zo iemand.!!  Dit was voor zeemacht t geval maar ook kaagvogels had last van die man.
 
2e helft zeemacht zette de goede lijn voort van de eerste helft en kreeg kansen op de lat., 1 op 1 op de keeper af net naast noem maar op. Helaas kon de laatste man van zeemacht echt niet meer verder door een schop die hij de eerste helft op liep. en werd er een nieuwe laatste man neer gezet. Die speelde een goede wedstrijd op 1 beginnersfout na. Als laatste man mag je namelijk nooit proberen een man uit te kappen hierdoor viel de 3 - 2.  Zeemacht bleef voetballen en wilde niet verliezen maar winnen.  Kaagvogels in de aanval en ja hoor kluts pruts in de 16 meter en hoe meer pech wil je hebben dan dat de bal er ingaat via de hoofd van onze keeper. vorige week waren we tegen helder trots op de 4-3 verlies nu haalde we 1 punt en voelde we ons stuk minder happy. Daar wij deze wedstrijd gewoon hadden moeten winnen.
Hoop dat kaagvogels dit ook leest en denkt ja die scheids moeten we maar niet meer laten fluiten. anders hebben wij al besloten voor deze beste man 2 herders honden te kopen zo zijn wij dan ook wel weer.
 
Verder iedereen keurig gespeeld met strijd weer echt lekker om te zien dat we dat weer hebben.  Mark (ehhh nick)  bedankt voor het mee ballen met ons ik hoop dat we deze lijn door kunnen zetten. volgende week tegen jvc..!! 

FC Den Helder 4 - Zeemacht 2     20-11-2011     uitslag 4-3

Er was eens een zeer mistige zondag..................!!
 
Zondag 20 nov trad zeemacht 2 aan tegen de nr 1 uit de competitie. Waar we met 12 man aan de wedstrijd begonnen en er op diverse plekken aanpassingen waren gedaan. startte de wedstrijd een fanatieke zeemacht die de laatste 2 slechte wedstrijden wilde wegspelen. Zeemacht kwam door een gelukje (blundertje keeper fc den helder) op 1 - 0 voor. de verdediging stond goed het middenveld speelde voluit dit was een elftal die niet wilde verliezen. Helaas een spits van helder drong zich door de verdediging en moest worden gestopt door hem onderuit te schoffelen in de 16. Strafschop (terecht) 1 - 1
 
RUST.......
 
2e helft was zeer mistig en we merkte dat helder wat omzettingen had gedaan. pech 2 - 1 achter de 3-1 achter mooie kopbal. MAAR wat zeemacht deed LET OP...!!!  Intrem coach arnold greep in beetje aanpassingen hier en daar en helder was vanslag. Boem 3-2 knal 3-3 yes zou het dan toch gebeuren was onze vetrouwen terug. Helaas werd het 4 -3 waar een gelijk spel zeker verdient was verloren we.
 
EXTRA-- ** Zeemacht speelde als vanouds met een vecht instelling om trots op te zijn iedereen strijde voor elkaar. blijven we zo spelen komen de punten van zelf--**    Oh ja iedereen mag meegenieten van richards leukste opmerking ooit (KEEPER)  Jongens houd het dicht overal (zicht was slecht ivm de mist) nou dat was het dan weer..!!

FC Den Helder 4 - Zeemacht 2     20-11-2011     uitslag 4-3

Op een mistige zondag moesten we aantreden tegen de ongeslagen koploper. vooraf genoeg man dus laat maar komen, maar helaas.  Nol werd ziek, en op de zondagmorgen berichte jaap af met een voetblessure en Martijn met een drankprobleem. Bij aankomst bij helder bleken we om 1030 nog maar met negen man te zijn????dus maar even snel bellen.  Richard wist zijn  zwager bereid te vinden en Michel haalde Vinnie over ondanks zijn weekenddienst om te ballen TOP MANNEN.  En gelukkig wist Nol ook German en Harald nog eventjes wakker te bellen!!!!!!!

Om 11.00 uur stonden de mannen net op tijd op het veld even gauw de opstelling en spelen maar. Ditmaal iets wat geïmproviseerd en 4-4-2 met michel als laatste man,nick mid mid en swag rechtshalf.jaja.  Gaandeweg de eerste helft werd duidelijk dat zeemacht zeer behoorlijk speelde,een goede compacte verdediging met een perfect.  Aansluitend middenveld en helder kreeg eigelijk niet echt kansen. langzaam ging zeemacht ook iets meer naar voren voetballen wat ook resulteerde in een paar kleine kansjes .na een min of 25 kreeg sander een mooie diepe bal van tibboel en na een prachtige aanname en een perfect krullend schot van een meter of 20 kwamen we dan toch op 0-1 lekker hoor.  Zeemacht bleef goed georganiseerd spelen onder leiding van een uitblinkende michel(ja maar het was echt zo)en probeerde de rust te halen, tot 5min. voor tijd een schoftige overtreding op bonkie werd weggewuifd door de scheids als niets aan de hand, ja het gebeurt niet te geloven, maar daardoor was zeemacht even van de rel praten schreeuwen en niet voetballen, dus 1-1 na een terechte pingel.

Na een bak thee en mekaar effe oppeppen begonnen we weer met goede moed, en dezelfde inzet.  Jammer genoeg stonden we toch na een kwartier met 3-1 achter, gewoon twee keer even niet opletten en boem . Gelukkig liet zeemacht zich nu niet van de rel brengen en bleef voetballen, na een paar tactische omzettingen van de coach kwam er meer druk naar voren. Wat ook resulteerde in de3-2 na een verwoestende knal van swagie in de bovenhoek.  Zeemacht wou meer, rook bloed en ging nog harder aan de bak voor een punt, met nog 10 min op de klok stuurde swag onze bonk mooi weg de diepte in en na een geweldige sprint(denk zijn laatste drank)volgde er een ongenadige pegel van 25 meter in de verre hoek 3-3 en verdient.  Nu de wedstrijd  uitspelen op de laatste loodjes want na z’n pot waren de helft van de spelers kapot, en inmiddels was er nog maar 1 wissel over na een blessure van De swager van richard. Helaas kregen we toch de deksel op onze neus, na een scherpe voorzet van de fc, wilde tinus de bal voorlangs wegschieten maar helaas schoot hij de bal door de beentjes van onze keepert 4-3 kut kut kut oh nee jammer jammer  jammer(ik had wel een goede werkweek)

Jongens ondanks dit verlies hebben jullie echt een hele goede pot afgelevert.  Hard gewerkt ,goed geluisterd,niet gezeken en voor en met elkaar voetballend. Mijn complimenten hiervoor.

Nog even dit, kreeg net te horen dat de swager van richard zijn knieband en meniscus heeft gescheurd en is inmiddels geopereert,  langs deze weg Een spoedig herstel namens het hele team man sterkte.

Een tevreden coach     Ps volgende week allemaal wel op tijd!!!!!!!!!!!

FC Den Helder 4 - Zeemacht 2     20-11-2011     uitslag 4-3

op zondagmorgen moest zeemacht 2 tegen de koploper uit hun klasse . 

met de mist op het veld begon zeemacht te voetballen tegen fc den helder zeemacht was in eerste kwartier veel beter dan de tegenstander waar door een schot op doel waar bij ze de hulp van de keeper kregen de bal in eigen doel sloeg was een nul voor zeemacht maar fc den helder kreeg daarna ook vaak wat kansen de bal op de lat gepakt door Richard maar die dacht dat de scheids vloot voor een doelpunt hij had niet eens gefloten voor een doelpunt met bal en al ging hij achter de scheids aan die zei gewoon door gaan maar in mijn ogen was dit een hensbal van de keeper en had hij voor mij wel mogen fluiten daarna kreeg fc den helder nog een strafschop en stond het 1-1 in de rust de tweede helft was de tegenstander er beter uit gekomen over en weer werd toch nog doelpunten gemaakt waarbij het gelijk op ging 3-3 tot in de laatste minuten de mannen waren op en daar heb fc den helder van gebruik gemaakt eindstand 4-3 voor fc den helder.

ps.  op tv heb je die reclame waar de ouders lang de kant staan te schreeuwen op hun kinderen maar hier werd op zeemacht geschreeuwd met woorden die ik niet wil zeggen en naar de voorzitter van zeemacht  en dan denkt ik,  hé hoe was jullie week ouders.

groetjes een toeschouwer.

Zeemacht 2 - succes 4   13-11-2011    uitslag 0-6

Zeemacht mocht het thuis opnemen tegen het op papier een gelijkwaardige tegenstander succes. De wedstrijd begon om 13:00 en het was lekker voetbal weer.  Zeemacht met trainer die ons uitlegde wat we moesten doen. En zowaar werd er geluisterd en de bal werd rond gespeeld. Echter werden er weinig kansen gecreëerd en de kansen die we kregen werden niet benut.  En wat krijg je dan JA de 1 - 0 tegen. Na de 1 - 0 werd er steeds rommeliger gevoetbald. En werd weer alleen de lange bal naar voren gehanteerd. RUST.............!!

Even bijkomen korte praat warme thee en er vol tegen aan.!  Nou dat sprookje werd snel uitgeblazen 2-0 3-0 4-0 en ga zo maar door tot aan de ja 6-0, weer kansloos ten onder terwijl t niet hoefde, gezien de eerste 20min. onze trainer zag het 2e verder en verder weg zakken probeerde nog wat maar t mocht niet baten.

Als iedereen zich nou aan zijn taak houd en niet chago word als ze er een keer naast staan.  En ook iedereen het ouderwetse strijd voetbal kan laten zien.  Doen we niet onder voor de tegenstander maar het vertrouwen lijken we nu wel even kwijt.  KOP OP ZEEMACHT WE KUNNEN HET WEL....!!!

Zeemacht 2 - ZAP 5    16-10-2011   uitslag 2-2

Vandaag weer een thuiswedstrijd van zeemacht 2,na het drama afgelopen week weer een kans om het recht te zetten.

De wedstrijd dag begon goed,bijna iedereen was er is op tijd,goed hoor bonk,maar jammer vinnie. Maar over de wedstrijd,iedereen had er zin in,mooi weer,dus alles klopte. Na een goede warming up begonnen we dan,maar de voortekenen waren beter,

ZAP begon scherper en zeemacht werd gelijk onder druk gezet,dit resulteerde ook in een 0-1 stand voor ZAP. Nu zal je denken dat de jongens wakker werden,maar nee,gewoon slecht voetbal,veel balverlies, passes kwamen niet aan enz…dus achter ZAP aan blijven lopen.

Na een half uur kwam zeemacht eindelijk onder de druk vandaan en begon lekker te voetballen. Vandaar uit een een goede gelijkmaker van ons boertje(martijn)dit was ook de ruststand

In de rust werd het een en ander besproken hoe te doen de tweede helft ,met een kleine omzetting gingen we weer de wei in. Ja je moet zeggen de tweede helft werdt er wel beter gebalt,de ballen kwamen aan,werd beter gedekt en duels werden gewonnen,dus er kwamen ook kansen,dus kom maar op met de 2-1. Maar weer werden de kansen niet benut erg jammer,maar laat die nummer 6 dan gewoon niet schieten zeg. Je kan het wel raden,ja de goal viel weer aan de overkant.

Weer moest er geknokt worden voor een goal,gelukkig viel ie snel door een makkelijk gegeven strafschop. Onze linkerstoffel nam de pingel,en hij schoot de bal onberispelijk binnen,en gelukkig dook die eikel er steen vast overheen, maar 2-2

Daarna bleef zeemacht goed spelen en zette ZAP vast en er kwamen meer kansen,met de grootste twee in de laatste paar minuten. Andre de verminkhenmaar bleek toch niet die virtuoos en faalde alleen voor het keepertje,en toen nog de beurt aan onze nieuwe aanwinst goed voor 25 doelpunten(zegt hij zelf),maar ook hij alleen voor de keeper en een zee van tijd kreeg het niet voor mekaar. Eindstand 2-2

Volgende week zijn we vrij,dus tot de week erover.

Een medestrijder

vandaag trof zeemacht2 zondag vios uit.
De warming up ging niet zoals geplant en we waren weer ietsie te laat.
Ook mede dat spelers iets wat te laat waren wezen stappen en werden gebeld en toch er maar niet waren.
13 man 2 wissels begonnen aan de wedstrijd helaas begon t al dat de spelers passen thuis lagen en waren vergeten,
de wedstrijd begon en zeemacht begon sterk gelijk druk zetten.
helaas had je ook een scheidsrechter die denkt te praten door te zeggen dat je je smoel moet houden en er anders uit gaat.
Maar goed zeemacht beter en door een fout van de vlagger die daarop ook maar geen sorry wilde zeggen doen wij ook niet is daarop zijn antwoord.
1 - 0 achter  door een super aanval en een super doelpunt 1 -1.
rust 1- 1 en daar kwam t.
Laat ik t zo zeggen als speler en teamcoach of vlagger moet je je plezier in voetbal houden heb je dat niet stop dan.
meer wil ik niet over de 2e helft zeggen 3-1 verloren
En wil ook Jan bedanken voor zijn jarenlange inzit voor ons en vaak ook ondankbaar geweest maar we zijn wel blij met hem geweest,.
 
Groetjes Michel

Zeemacht 2 – Winkel 3   Uitslag  3-2   2-10 2011 

Vandaag stond Winkel als tegenstander op het programma en willen wij dit seizoen bovenin mee blijven draaien dan moest er thuis toch minimaal gewonnen worden.

Onze opzet was om vanaf het begin de tegenstander vast te zetten op hun eigen helft maar dat lukte voor geen meter, dit mede doordat wij de tegenstander voorin  en op het middenveld niet goed afdekten waardoor deze te veel ruimte en tijd kregen om iets goed met de bal te doen, en wij teveel meters moesten maken om dit goed te maken. Winkel was vanaf het begin gelijk al de betere ploeg en kreeg hoe jammer ook de meeste kansen om te scoren. Na 20 minuten wist Winkel dan ook 0-1 te scoren en dit was ook terecht want Zeemacht kwam eigenlijk niet in het spel voor, veel slechte passes en werd de lange bal gedaan was deze ook gewoon slecht, wij maakten het ons zelf moeilijk en moesten veel werk verzetten om onze (domme) fouten goed te maken. Dat het voor rust niet een grotere uitslag stond in het voordeel van Winkel was mede te danken dat ook Winkel voorin vaak slordig voetbalde, want de tegenstander had echt vele mogelijkheden op de wedstrijd al voor rust te beslissen 3-0 a 4-0 was voor dit team op dat moment niet onverdiend geweest. Maar gelukkig voor Zeemacht bleef het tot rust 0-1 dus er was nog hoop?????

In de rust een kort verhaal van de coach en goede aanwijzingen van onze aanvoerder begon een ander Zeemacht aan de 2e helft. In de 50e minuut wist Mark 1-1 te scoren wat zo te zien was een hele opluchting van het team. Zeemacht bleef de tegenstander nu wel de baas doordat er korter werd gedekt. Maar toch was het weer Winkel dat wist te scoren 1-2 in de 77e minuut. Gelukkig voor alles wat voor Zeemacht was werd het al gauw weer gelijk 2-2 in de 79e minuut. Hierna was het betere spel dat Zeemacht een half uur kon volhouden voorbij en kwam Winkel weer beter in het spel maar daar wij vaak verliezen door de beter ploeg te zijn wisten wij nu de wedstrijd te beslissen in de 84e minuut 3-2. Een overwinning door strijd maar liever had ik gezien dat wij de wedstrijd beter in de hand hadden.

Al met al gaat het beter dan vorig jaar, en gaan mijn complimenten uit na de op 1 na oudste speler van ons team NOL dus, hij laat zien wat je kunt als je 200% inzet toont. 

Commentaar of wilt u reageren hierop stuur dan een mail

Een happy coach, met binnenhelm

Zeemacht 2 – JVC 5    18-9-2011     Uitslag 4-1

De eerste thuiswedstrijd voor het 2e dat na de nederlaag vorig weekend bij en tegen petten gebrand was om toch minimaal te winnen dit weekend. Zeemacht begon aan de wedstrijd met 11 personen en een aanvaller op doel daar onze keeper nog onderweg was uit Amsterdam en iets later zou komen. Beide teams waren de eerste 15 minuten aan elkaar gewaagd met kansen over en weer maar de invallend keeper moest dan ook een paar keer knap redden bij schoten op doel, na 15minuten was ook onze vaste keeper er zodat wij nu compleet waren. In de 17e minuut wist Zeemacht te scoren door een mooie pass binnen door op onze spits 1-0. Na de 1-0 kwam JVC nog weinig in het spel voor en Zeemacht begon steeds beter te spelen wat dan ook na 35 minuten de 2-0 opleverde en weer 5 minuten later de 3-0, een heuse hattrick van onze spits. Dit was ook gelijk de ruststand.

Na rust moesten wij afscheid nemen van onze spits daar deze moest werken, maar dat leek in eerste instantie geen invloed op de wedstrijd te hebben want gelijk na de aftrap wist Zeemacht 4-0 te scoren. Hierna gaf JVC wat gas bij en trok Zeemacht mede door het zware veld zich te ver terug rond eigen zestien. Het was een beetje het geluk van Zeemacht dat JVC voorin zeer slordig om ging met de bal zodat het lang 4-0 bleef en wij moesten wachten tot de 83e minuut op weer een doelpunt niet voor ons maar voor JVC 4-1.

Al met al was het voor het Zeemacht team een goede wedstrijd wat team building betreft want ondanks dat de 2e helft niet liep zo als wij gewenst hadden werd er door ieder wel hard voor elkaar gewerkt en veel spelers op hun tandvlees liepen.

Petten 2 – Zeemacht 2  11-9-2011  Uitslag 3-1

Onze eerste uitwedstrijd van het seizoen, dus denk je de animo is goed ieder zal wel op tijd zijn, maar niets is minder waar weer moesten diverse spelers gebeld worden waardoor wij eigenlijk te laat vertrokken richting Petten. Daar aangekomen rond 10.30 uur moesten ook enkele nog iets eten of een kop koffie drinken dus van een goede wedstrijdbespreking en warming up was geen sprake.

De 1e helft begon Zeemacht sterk al werd en kreeg het ook een paar kansen/mogelijkheden om de score te openen maar alle kopballen gingen langs het doel op dit moeilijk te spelen veld vanwege de strakke wind die in de lengte over het veld waaide. Zeemacht bleef met wind mee de betere ploeg maar verzuimde te weinig om gebruik te maken van de wind die een goede wedstrijd onmogelijk maakte te benutten b. v.  door van afstand op het doel te knallen, ik heb er maar 3 gezien die allemaal naast of over gingen. Na ongeveer een half uur spelen kwam Petten voor het eerst richting doel van Zeemacht doorgebroken Pettenaar alleen op onze keeper af, keeper glijd naar de bal maar neemt ook de Pettenaar speler mee die daar blij om was want de bal zou over de achterlijn zijn gerold maar nu gaf de scheids een strafschop aan Petten 1-0. Onverdiend maar hij telde wel. Dit was ook het enige wapenfeit van Petten tot aan de rust.

De 2e helft begon Zeemacht tegen de wind in goed en de eerste 10 minuten wist Petten dan ook niet gevaarlijk te worden een mooie korte pass binnen door van Arnold werd nog mooier en beheerst in het doel geplaats door Ronald he, he, eindelijk 1-1. Hierna begon voor ons de ellende want de scheids begon een beetje het spoor bijster te raken en raakten spelers van Zeemacht oververhit door de toch wel vele rare beslissingen van de scheids en kregen wij wel een overtreding mee dan ging deze strak voor de bal staan zodat het spel niet snel hervat kon worden voor ons vlaggen voor buitenspel hoefde ook even niet want daar floot deze goede man niet voor wel als Zeemacht in zijn ogen buitenspel liep ook al werd daar door de grensrechter van Petten niet voor gevlagd. Ondanks dit wist Zeemacht stand te houden en wist Petten maar enkele mogelijkheden te creëren tot met nog 10 minuten op de klok een schot op doel die goed gered werd maar voor de voeten van de tegenstander belande en deze kon intikken. 2-1 Zeemacht probeerde nog wel de gelijkmaken te maken maar dat was ons vandaag niet gegund en 3 minuten door het alles of niets voetbal maakte Petten ook nog 3-1. Jammer was niet nodig ondanks dat wij ook niet goed speelden zat en toch wel meer in.

TIP van de coach;  Kom op tijd en laat je niet opnaaien door een tegenstander of scheids (wees blij dat er nog mensen willen fluiten).

 
 

 

.

 
Adresgegevens: sporthal
 
Adres: J.A.Prinsstraat 46 
1785BC  Den Helder
Postbus 3075  1785GB  Den Helder  
Tel. Administratie 0223-637743
Tel. Sporthal 0223-634486
 
Secretariaat veldvoetbal
Email: j.moesj@quicknet.nl
Telefoon: 06-15065159
 
Extra`s
 
Links
Downloads
Archief
Toernooien
Mededelingen
Clubblad
 
 
Foto album
 
 
 
Zeemacht 1 za.
Zeemacht 2 za.
Zeemacht B1
 
Zeemacht 2 zo.
Zeemacht 3 zo.
 
Zeemacht VR.1
 
 
 
 
 
Wedstrijdprogramma
 
 
 
 
 
 
 
 
Overige gegevens
 
KNVB relatie nr. BBFZ55D
Overige gegevens zie contact pagina
 
 
 
 
 
laatst bijgewerkt op
09-02-2015 11:25:34
 

© 2015 JPComputers. Den Helder