Home  ]  Teams  ]  Contact  ]  Uitslagen  ]  Club info ]

 Sponsors  ]  Mededelingen  ]  Archief  ]  meer links onderaan
 

 

archief Zeemacht 3 zo. seizoen 2014/2015
 
 

 

 

 
eindstand seizoen 2014/2015   8e klasse 803
 
Topscoorder
Edwin dekkers 10 goals 2014/2015
     
 
 
Meeste Assist
Edwin dekkers 2 assist 2014/2015
     
 
Wedstrijdverslagen
 

Callantsoog 2 - Zeemacht 3    3 - 1   03-05-2015

Even weer een klein verslagje van de wedstrijd. Kwart voor 10 verzamelen bij de sporthal, altijd spannend wie er wel of niet zijn. We waren geheel compleet, laatste competitie wedstrijd van het seizoen. Wat ik ook waardeer dat alle gebleseerde aanwezig waren voor ondersteuning voor het team. Nu wat over de wedstrijd, eerste 10 minuten ging goed een aantal goede kansen maar zoals altijd helaas geen doelpunten en we hadden wederom geen geluk. Daarna was het weer helemaal mis, we deden niet de dingen die we moesten doen. Jesse was gelukkig in goede doen waardoor het maar 1-0 bleef de 1e helft. En we begonnen weer te praten op het veld tegen elkaar waardoor we ons zelf weer uit het ritme halen. Vlak voor de rust pakten we het voetbal weer een beetje op.

Na de rust waren wij de bepalende ploeg, er werd goed gevoetbald en we kregen veel kansjes. Maar wederom helaas, maar we hadden ook geen geluk, schot op de kruising van Richard en nog een aantal kansen vielen net verkeerd. En je zult het net zien tegenstander had nog geen kans gehad maar 2 kleine foutjes en het stond ineens 3-0. Daan met een goede actie maakte er nog 3-1 van, maar jammer wederom niet gewonnen, terwijl we van de laatste 5 wedstrijden er 3 hadden kunnen winnen. Onze doelstelling voor het volgende seizoen mensen.

Wil nog 1 opmerking maken na het team toe, waar we aan moeten gaan werken. Scheidsrechter is een vrijwillger moeten we minder op kankeren, we halen ons hierdoor uit het ritme en dan gaat het vaak mis. Hij doet ook zijn best. Ook het gekanker onderling moet eens afgelopen zijn, als ik moet gaan wisselen omdat sommige spelers hier zo van balen en niet meer willen voetballen. Zijn we niet goed bezig hoor..

Ga er vanuit dat we hier met zijn allen aan gaan werken,. Afgelopen seizoen hebben we heel wat ervaring op gedaan, en t.o.v. begin seizoen zijn we goed vooruit gegaan. Met het nieuwe seizoen gaan we daar mee verder. We kunnen nog stukken beter mannen.

Tot ziens tot op de training.

Coach

DWOW 5 - Zeemacht 3    5 - 2   19-04-2015

Even weer eenklein verslagje van de wedstrijd. Kwart voor 11 verzamelen bij de sporthal, altijd spannend wie er wel of niet zijn. De vooruitzichten waren niet zo goed, zaterdag nog 2 afzeggingen. Hierdoor zakte het aantal naar 10 spelers, hierbij kwam nog de after party van het succes van het eerste. Dus spannend, bij vertrek 10 spelers en gelukkig Rayon familielid van Jeff deed mee. Toch een elftal om mee te spelen.

Over de wedstrijd, we begonnen goed, er werd goed samen gespeeld en we creerden diverse kansen. Helaas maakte we ook weer enkele foutjes waardoor de tegenstander op een 2-0 voorsprong kwam, zij scoorde wel waar wij nog steeds problemen mee hebben. Ook willen we sommige dingen te mooi doen, waardoor we foutjes gaan maken.

Door een prachtige vrij trap van Mark Doorn scoorde we de 2-1. Ook nog wat pech kopbal tegen de paal en een aantal malen alleen voor de keeper helaas. Vlak voor rust de 3-1 wederom een klein foutje. De 2e helft begonnen we ook weer goed, en kregen we veel kansen maar wedrom helaas. De tegenpartij kreeg maar enkele kansen maar scoorde wel. Laatste 20 minuten volop de aanval het enige resultaat was dat we een penalty kregen. Jesse Beekes benutte deze gelegenheid om te scoren. Uitslag dus 5-2. Leuke wedstrijd goed ons best gedaan, en leuke scheidsrechter bij een bepaald woord kreeg je een vrijtrap tegen, toch nog iets waar we goed in waren. Op naar volgende week, de laatste thuis wedstrijd van dit seizoen.

Coach

Zeemacht 3 - Schagen 5  1-2 (0-0)    29-03-2015

Hallo even weer een verslag van de wedstrijd. Thuis wedstrijd dus om 11 uur verzamelen bij Zeemacht. Altijd spannend wie er wel of niet zijn. Deze keer bleven steken op 13 man, veroorzaakt door werk,ziekte en blessures.

Maar bij Zeemacht 3 gebeurt elke keer wel wat. Dag van te voren blesseerde Paul zich en Jeffrey had pech op zijn werk. Duurde allemaal wat langer, maar hij was er. Blijft spannend zo ook vandaag hadden we de punten moeten houden, eerste helft werd er prima samen gevoetbald en hebben we vele kansen gehad. De keeper van de tegenpartij had een goede dag en wij verprutse ook wel weer vele kansen. De tweede helft begonnen we zwak, we sliepen in en door 2 kleine foutjes stonden we ineens 2-0 achter. Toen werd de partij weer goed opgepakt en kregen we weer onze kansen. Maar de keeper was gewoon niet te passeren, en we hebben nog te veel kansen nodig om te scoren. Ook hadden we het geluk niet echt mee, maar als we zo door gaan komt dat van zelf. Fadil scoorde nog de 1-2 maar deze kwam te laat deze keer.

Helaas bracht deze wedstrijd ook weer blessures met zich mee Edwin met een ongelukkige botsing waardoor een probleem met zijn knie, Mark kreeg weer een tik op zijn enkel moest eigenlijk gewisseld worden maar dat kon niet meer, hij heeft de laatste 10 minuten door gebeten en de wedstrijd afgemaakt. Helaas geen punten maar goed gevoetbald mannen nu wat rust en over 14 dagen Sint Boys weer een wedstrijd met mogelijkheden.

Coach

Succes 6 - Zeemacht 3    4 - 2   22-03-2015

Even klein verslagje van de wedstrijd. Kwart voor een verzamelen bij de sporthal, altijd spannend wie er wel of niet zijn. Donderdag nog 13 man zaterdag nog 12 , helaas door blessure, werk of andere reden. Maar we gingen met 12 man op pad naar Hippo.

Maar Zeemacht 3 is Zeemacht 3 niet, er moet altijd wat gebeuren, bij het omkleden was iemand zijn voetbalschoenen vergeten. Tegenstander wou graag helpen kwam met schoenen maat 42, helaas hij had maat 46. Contact gehad met iemand in Den Helder deze kwam gelukkig de schoenen brengen. Hij begon dus als vlagger.

Dan de wedstrijd over de eerste 25 minuten gaan we niet zoveel zeggen, door het vele gepraat haalden we ons volledig uit de concentratie, hierdoor kregen ze 3 kansen en stond het hierdoor 3-0. Totaal overbodig. Daar na  gingen we ineens voetballen en coachen elkaar.

We hadden gelukkig een wissel er bij gekregen, deze ving de licht gebleseerde op en bracht wat meer rust. Bedankt Paco. Het probleem wat nu sommige hadden, de verkeerde schoenen aan. Het laatste uur werd de tegenstander volledig overspeeld en kregen we zeker 10x 100% kansen,waarbij missen moeilijker was dan scoren. Maar helaas.

Edwin en Jeffrey bedankt voor de doelpunten.

Dit had eigenlijk de eerste ruime overwinning moeten worden, en wat we het laatste uur lieten zien was gewoon goed. Laten we het nog beter oppakken dan wordt voetbal ook weer leuk.

Op naar volgende week Schagen thuis,die hebben nog wat te goed van ons(wel voetballend hoor).  Zeer tevreden over het laatste uur, en heren we gaan van de week weer aan de bak.

Coach

Sint Boys 3 - Zeemacht 3    2 - 2   22-11-2014

klein verslagje van afgelopen wedstrijd. Kwart voor tien verzamelen bij de sporthal, voordat we vertrokken, 1 afmelding ontvangen en 1 man ging het 2e ondersteunen. Dit ivm personele problemen.

Om 10 uur in een rij op naar St. Maarten, aankomst rond half 11. De opstelling doorgenomen, daar er toch hier en daar wat aangepast moest worden. Het begin was erg onrustig en naar 5 minuten was de 1-0 binnen voor Sint Boys. Na 20 minuten hadden we onze draai weer gevonden, en gingen we weer voetballen zoals we de laatste 2 wedstrijden gedaan hadden. Rustig en teamspirit. Na goed doorzetten van Michael, scoorde Edwin de 1-1. en 5 minuten later actie van Edwin en hij scoorde de 2-1 voor ons. Nog diverse kansen gehad in de 1e helft, maar helaas geen score.

2e Helft, We gingen verder wat we in het laatste half uur in de 1e helft hadden gedaan, we vergaten 1 ding dat is scoren. Hierdoor kon Sint Boy door een klein foutje in de 82e minuut gelijk komen. Hierna nog een aantal kansen gehad. Edwin schot tegen de paal, Bart V net naast . Maar het eerste punt is binnen.

Compliment aan het team voetballen gaat steeds beter, inzet prima maar praten is nog te veel. Op naar de volgende wedstrijd mannen

 

 

 
 

 

.

 
Adresgegevens: sporthal
 
Adres: J.A.Prinsstraat 46 
1785BC  Den Helder
Postbus 3075  1785GB  Den Helder  
Tel. Administratie 0223-637743
Tel. Sporthal 0223-634486
 
Secretariaat veldvoetbal
Email: j.moesj@quicknet.nl
Telefoon: 06-15065159
 
Extra`s
 
Links
Downloads
Archief
Toernooien
Mededelingen
Clubblad
 
 
Foto album
 
 
 
Zeemacht 1 za.
Zeemacht 2 za.
Zeemacht B1
 
Zeemacht 2 zo.
Zeemacht 3 zo.
 
Zeemacht VR.1
 
 
 
 
 
Wedstrijdprogramma
 
 
 
 
 
 
 
 
Overige gegevens
 
KNVB relatie nr. BBFZ55D
Overige gegevens zie contact pagina
 
 
 
 
 
laatst bijgewerkt op
16-05-2015 22:33:38
 

2015 JPComputers. Den Helder