Home  ]  Teams  ]  Contact  ]  Uitslagen  ]  Club info ]

 Sponsors  ]  Mededelingen  ]  Archief  ]  meer links onderaan
 

 

archief Zeemacht 3 zo. seizoen 2015/2016
 
 

 

 

 
eindstand seizoen 2015/2016   8e klasse 803
 
Topscoorder
Edwin dekkers 10 goals 2014/2015
Richard Cuijk 9 goals 2015/2016
     
 
 
Meeste Assist
Edwin dekkers 2 assist 2014/2015
Bart Doorn 3 assist 2015/2016
     
 
Wedstrijdverslagen
 

Zeemacht 3 - AGSV 2   uitslag 4-1   datum 13-12-2015

Heren, We begonnen weer met een echte Zeemacht-3 dag, verzamelen om kwart voor tien. Maar jammer genoeg moest Edwin afzeggen door prive omstandigheden. Ook waren twee man een beetje aan de late kant, maar waren vlak voor de wedstrijd wel aanwezig. Maar deze keer wel een coach met een tevreden gevoel er werd lekker gevoetbald en met een heel goed resultaat. 1e helft we begonnen een beetje slap en na 8 minuten kwamen op achterstand 0 - 1 meer door onze fout dan door de tegenstander.Maar we pakten het goed op en gingen steeds beter spelen, en na 35 minuten een goede corner door Bart D. mooi ingekopt door Bart V.

We kregen steeds meer kansen maar we scoorde niet meer in de 1e helft. 2e helft we pakten het weer op zoals we de eerste helft eindigde, we waren de meeste tijd de betere, en gave weinig weg. Ook hadden we een keertje geluk, maar de bal eindigde op de paal. Geluk dwing je af. Na een kwartiertje een mooie actie van Mark D. vanaf de achterlijn bij ons tot de achterlijn van de tegenpartij. Terug leggen van de bal en afgerond door Fadil 2-1. Voetballend ging het lekker maar bleef lang 2-1maar 10 minuten voor het eind een overtreding in het strafschopgebied een penalty deze werd knap ingeschoten door Richard. De overwinning was binnen. Het werd ook nog 4-1 Michael veroverde de bal, speelde na Richard en deze ronde goed af.

Heren een compliment, op naar volgende week en daarna nog even gezellig samen zijn voor de winterstop.  

Coach Berry

Kaagvogels 3 - Zeemacht 3  Uitslag 2 -1  Datum 06-12-2015

Heren, Weer een echte Zeemacht-3 dag, verzamelen om kwart voor tien bij de Sporthal. Aantal ging rechtstreeks, maar helaas waren er 2 afwezig. Vertrokken om 10 uur zonder deze 2 heren. We hadden genoeg man, maar hierdoor waren we vrij laat bij de tegenstander snel omkleden, opstelling aanpassen. Geen warming up mogelijk. Mike Rozeboom in het doel en daar gingen we dan.

De 1e helft zwaar wind tegen en daar hadden we nogal moeite mee. De tegenstander had er wat minder moeite mee, hadden natuurlijk ook wind mee(maar dat is ook niet altijd makkelijk). We begonnen moeizaam en na 5 minuten verspeelde we de bal en dit werd afgestraft( 1-0) nog geen 5 minuten later een schot werd door de wind opgepakt en verdween in ons doel(2-0) . We hadden het moeilijk de 1e helft voetballend ging het niet er werd niet goed rond gespeeld. Te onrustig. Dit werd niet veroorzaakt door de tegenstander maar door wind en omdat de linies te ver uit elkaar waren.

Tegenstander maakte alleen goed gebruik van de wind, voetballend waren ze ruim de mindere. Mike had nog een paar goede reddingen waardoor de rust in gingen met een 2-0 achterstand. Kansen zat nog.

Tweede helft voetbalde we grote deels op de helft van de tegenstander en kregen toch vele kansen om alles recht te trekken. Bart D. werd neer gehaald in de 16 meter en we kregen een strafschop, deze werd benut door Jesse V.(2-1) Hierna op jacht naar de gelijkmaker eigenlijk op de winst kansen genoeg, zelf toen we een tijdje met 10 man moesten spelen waren we de bovenliggende partij. Maar ons scorend vermogen is nog steeds te laag.

Heren dit hebben we weggeven, was niet nodig geweest. Op naar volgende week maar weer. Coach Berry

Zeemacht 3 - Succes 6  uitslag 1-4  Datum 01-11-2015

Heren, Onze 2e thuis wedstrijd vandaag, kwart voor tien verzamelen om nog wat door te nemen. 13 man werden er verwacht maar Zeemacht 3 zou Zeemacht 3 niet zijn als het niet anders verliep. Half elf stonden we met 9 man, 1 man had zich afgemeld tgv prive omstandigheden en helaas 3 man zijn niet op komen dagen. Deze mensen weten zelf wel dat dit niet goed is. Maar we gingen toch aan de bak.

We gingen met negen man aan de bak, en we stonden na 10 minuten op een 2-0 achterstand. Maar het team pakte het bijzonder goed op, er werd keihard gewerkt en er werd goed gevoetbald. Natuurlijk merk je dat je 2 man minder hebben en ook nog 2 geblesseerde op het veld,  maar door de inzet werd veel gecompenseerd. De rust gingen we in met een achterstand van 0-4 maar ik kon zeer tevreden zijn.

De tweede helft kregen we wat extra steun van Jelle(lang niet gevoetbald maar hij wou helpen) en Slavik(speler van het B elftal) hierdoor waren we gelijkwaardig aan de tegenstander en vaak zelf beter. Helaas scoorde we maar 1x, een vrije trap genomen door Slavik.

Heren ondanks dat we verloren hebben, eigenlijk hadden we punten kunnen halen ben ik zeer tevreden. We hebben aangetoond dat we kunnen voetballen, zonder ruzie en dat we vechten voor elkaar. Kortom een goede Teamprestatie. Heren we gaan op deze voet verder, op naar de volgende wedstrijd

Coach Berry

Zeemacht 3 Oudesluis 3  2-1  11-10-2015

Heren proficiat de eerste overwinning is binnen, voor de meeste voetballers was het echt de eerste overwinning. Heren hard gewerkt en ben trots op jullie.  Over de wedstrijd zelf, we hebben een goede pot gevoetbald en eigenlijk maar bij 1 ding ons zelf te kort gedaan(SCOREN). Het meeste van de tijd waren wij de boven liggende partij met hier en daar wat kansjes voor de tegenstander. Jesse B. had een rustige dag, en ook een koude dag. We begonnen natuurlijk goed binnen 3 minuten stonden we al op voorsprong doelpunt van Bart V. op aangeven van Fadil. Daarna legio kansen voor meer, maar we gingen de rust in met een 1 - 0 voorsprong.

In de tweede helft het zelfde beeld en na een kwartier werd het 2 - 0 door Richard. Daarna gingen we gewoon door met het missen van kansen jammer dit moet verbeterd worden. Het werd nog even spannend 10 minuten voor tijd werd het geheel onverwacht nog 2 - 1. Maar we hielden gelukkig de controle van de wedstrijd. We creerden nog een aantal kansen maar dankzij de keeper van Oudesluis en ons zelf bleef het 2 - 1. WINST dat ruikt naar meer mensen.  Mannen we gaan op deze voet verder, onze volgende uitdaging wordt dan Con Zelo.

Coach Berry

 
 

 

.

 
Adresgegevens: sporthal
 
Adres: J.A.Prinsstraat 46 
1785BC  Den Helder
Postbus 3075  1785GB  Den Helder  
Tel. Administratie 0223-637743
Tel. Sporthal 0223-634486
 
Secretariaat veldvoetbal
Email: j.moesj@quicknet.nl
Telefoon: 06-15065159
 
Extra`s
 
Links
Downloads
Archief
Toernooien
Mededelingen
Clubblad
 
 
Foto album
 
 
 
Zeemacht 1 za.
Zeemacht 2 za.
Zeemacht B1
 
Zeemacht 2 zo.
Zeemacht 3 zo.
 
Zeemacht VR.1
 
 
 
 
 
Wedstrijdprogramma
 
 
 
 
 
 
 
 
Overige gegevens
 
KNVB relatie nr. BBFZ55D
Overige gegevens zie contact pagina
 
 
 
 
 
laatst bijgewerkt op
05-06-2016 23:12:25
 

2015 JPComputers. Den Helder