Home  ]  Teams  ]  Contact  ]  Uitslagen  ]  Club info ]

 Sponsors  ]  Mededelingen  ]  Archief  ]  meer links onderaan
 

 

WELKOM bij ZEEMACHT
 
 

 

 

 

LID WORDEN

GESCHIEDENIS M.V.S. ZEEMACHT

Zeemacht veld voetbal is een sport onderdeel van M.S.V. Zeemacht met ongeveer 1500 leden. bij Zeemacht bestaat naast het voetbal ook de mogelijkheid voor nog 15 sporten. en wel Badminton, Basketbal, Boksen, Cricket, Elementair Zwemmen, Handboogschieten, Jiu Jitsu, Judo, Karate, NAS, Schermen, Tennis, Veldvoetbal, Wedstrijdzwemmen, Zaalvoetbal.

De MSV Zeemacht is een vereniging die in de periode van de eerste wereldoorlog werd opgericht en wel op 1 januari 1917. De aanleiding tot de oprichting was het feit dat in het jaar 1916 door een groep marineschepelingen werd deelgenomen aan atletiekwedstrijden voor zee- en landmacht in het toenmalige stadion te Amsterdam. De wedstrijden leverden de marinedeelnemers enige successen op en de behoefte ontstond om middels het oprichten van een vereniging de krachten te bundelen om nog betere resultaten te behalen. In de loop der jaren ontstond zo een vereniging met ruim 17 verschillende takken van sport.
De geschiedenis van MSV Zeemacht is gelardeerd met vele successen op nationaal en internationaal niveau. Ook enige Olympische medaille winnaars in het verre verleden kwamen uit onze vereniging voort.
Op 28 maart 1969 werd onze eigen sporthal ‘De Brug’ geopend, waarmee Zeemacht in die dagen de enige vereniging was met een eigen sporthal, een unicum. Mochten in die periode alleen marinemensen met hun gezinsleden lid worden van Zeemacht, in de hierop volgende jaren werd het een open vereniging, wat gesymboliseerd werd door de naamgeving van de sporthal: ‘De Brug’ (het slaan van een brug tussen het marinepersoneel en de burgerij).
Thans telt Zeemacht ruim 1400 leden, verdeeld over 15 verschillende takken van sport.

Onze vereniging heeft ongeveer 1400 leden en bestaat uit 15 afdelingen, waarvan in 14 een specifieke sport wordt bedreven. Bij de laatste afdeling zijn verschillende andere activiteiten ondergebracht zoals biljarten, darten, sjoelen, een dameskoor en seniorenfitness.
De vereniging is tevens in het trotse bezit van een eigen sporthal waar de diverse afdelingen hun trainingen en wedstrijden kunnen houden.

Het grootste deel van de inwoners van Den Helder heeft hun zwemlessen gevolgd bij onze vereniging. Elke week krijgen ruim 400 kinderen les in De Schots. U kunt uw kind hiervoor opgeven middels het aanmeldingsformulier wat u via deze link kunt downloaden. Nadat u het heeft ingevuld kunt u het opsturen naar het kantoor van de vereniging. Kinderen die zwemles gaan volgen kunnen gratis aan een andere sport deelnemen.

Wilt u ook lid worden van onze vereniging? U kunt 3 keer aan een training deelnemen zonder verdere verplichting. Wanneer u verder wilt gaan kunt u hier het aanmeldingsformulier downloaden. U kunt dit dan thuis invullen en opsturen naar het secretariaat, het adres staat hieronder. Denkt u er ook aan het machtigingsdeel voor de automatische incasso van de contributie in te vullen en te ondertekenen.

MSV Zeemacht
J.A. Prinsstraat 46
1785 BC Den Helder

website M.S.V. Zeemacht  www.zeemacht.nl

 

 

 

.

 
Adresgegevens: sporthal
 
Adres: J.A.Prinsstraat 46 
1785BC  Den Helder
Postbus 3075  1785GB  Den Helder  
Tel. Administratie 0223-637743
Tel. Sporthal 0223-634486
 
Secretariaat veldvoetbal
Email: j.moesj@quicknet.nl
Telefoon: 06-15065159
 
Extra`s
 
Links
Downloads
Archief
Toernooien
Mededelingen
Clubblad
Programma
 
Foto album
 
 
 
Zeemacht 1 za.
Zeemacht 2 za.
Zeemacht B1
 
Zeemacht 2 zo.
Zeemacht 3 zo.
 
Zeemacht VR.1
 
 
 
 
 
Wedstrijdprogramma
Topscoorder
 
 
 
 
 
 
 
Overige gegevens
 
KNVB relatie nr. BBFZ55D
Overige gegevens zie contact pagina
 
Lid worden
 
 
 
laatst bijgewerkt op
19-01-2016 13:23:34
 

© 2015 JPComputers. Den Helder